Traženje označenih beležaka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste prethodno dodali oznake nekim beleškama, Microsoft Office OneNote 2007 možete tražiti beleške po ključnoj reči i prikaže rezultate u lako čitljivom rezimeu.

  1. Na traci sa alatkama Standardno kliknite na strelicu pored dugmeta Oznake, a zatim izaberite stavku Prikaži sve označene beleške.

  2. U oknu Rezime oznaka suzite opseg pretrage ako je potrebno, a zatim kliknite na dugme Osveži rezultate.

Napomena : Možete da koristite beleške oznaka kao u polju za potvrdu da biste označili ste pratili stavka radnje. U oknu zadatka Rezime oznaka , kliknite na dugme da biste proverili bilo kog zaduženja oznake da biste označili njihove dovršenja.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×