Traženje brojevi telefona za korisnike

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada podešavate korisnici u vašoj organizaciji da upućujete i primate pozive, morate da koristite Skype za posao centar administracije i prvo se brojevi telefona koji može da dodeljuje korisnicima. Dodelite korisniku broj telefona će biti broj telefona koji ste odabrali za vašu organizaciju i prikazaće se u padajućoj listi kada uređivanje svojstava korisnika i kliknite na dugme Dodeli broj.

Pre nego što možete dodeliti brojeve telefona korisnika, morate da koristite nove brojeve stranica da biste tražili brojeva koje su dostupne za vas u okviru oblast. Možete da pretražite po zemlje/regiona"," Država "i" grad i zatim unesite broj brojeva telefona, moraćete za korisnike.

Traženje brojeva telefona

Da biste tražili brojevi telefona za korisnike

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku glasa > brojeva telefona, a zatim kliknite na dugme Dodaj.

  VAŽNO: Da biste videli opciju Glas u levom oknu za navigaciju u centru administracije usluge Skype za posao, prvo morate da kupite najmanje jednu Enterprise E5 licencu, jednu licencu za dodatak Office 365 Telefonski sistem ili jednu licencu Office 365 Audio konferencije.

 4. Na stranici nove brojeve korisnika , kliknite na padajući meni u okviru stanje i izaberite stanja koji želite da izaberete brojeve iz.

 5. Na stranici Dodavanje novog korisnika brojeva , koristite padajuće menije za filtere da biste odabrali: u okviru i izaberite stavku pozivni broj za gradu i državi koji želite da biste izabrali telefonske brojeve.

  • Zemlja/Region

  • Država/Region

  • Grad

 6. U okviru Količina, unesite broj brojevi telefona koji želite za vašu organizaciju i kliknite na dugme Dodaj da biste kreirali rezervaciju. Ako imate 10 minuta da biste izabrali brojevi telefona i ako vam se više od 10 minuta brojeve telefona će biti vraćena u grupu brojeva telefona.

  Napomena : Možete da vidite broj brojevi telefona koji je zasnovan na broj licenci navedene pored ukupan korisniku broj možete preuzeti.

 7. Možete izabrati stavku Prikaži brojeve da biste videli kompletnu listu brojeva telefona. Ovo je korisno je da ne želite da izaberete određeni broj na listi.

 8. Izaberite brojeve telefona želite i zatim kliknite na dugme Acquire brojeve.

  Važno : Možete da pribavite više brojeva telefona nego što ste licence. Da biste utvrdili da nabavite koliko brojeva telefona, svoj broj licenci, dodajte 10 procenata broj licenci, a zatim dodajte 10. Na primer, ako imate 100 Domaće pozivanje planiranje i/ili Međunarodni pozivanje Plan licence, možete da Rezervišite 120 brojeva telefona, pod pretpostavkom da nije već nabavili ste neke brojeve telefona za te 100 korisnike.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×