Tokovi podataka i privatnosti kontrole za Office 2016

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sledeće opisuje trenutnu tokova podataka između aplikacija Office 2016 za Windows 10 radnu površinu i usluga, uključujući podatke koji se niže od korisnika, kod kuće i poslovne klijente, Microsoft usluge. Podatke iz Microsoft aplikacija na uređaju instalirate ide na drugom Microsoft server i usluge (krajnje tačke) i ima različite privatnosti kontrole. Sledeće objašnjava šta svako od ovih krajnje tačke su i način na koji Microsoft upravlja izjavi o privatnosti za ovaj podatke.

Informacije o podacima za protok i privatnosti kontrola pokriveni odnosi se na sledeće Office 2016 aplikacije za stone računare:

 • Word

 • Excel

 • PowerPoint

 • OneNote

Postoje različiti tipovi tokova podataka počevši sa podacima koje će biti na uređaju i produžiti sa podacima koji prelazi iz uređaj korporaciji Microsoft. Kontrola dostupne privatnosti se razlikuju u zavisnosti od toga gde niže podatke.

Napomena : Ovo je liste trenutne kontrole za Office 2016 i Windows 10. Trudimo da pružite dodatne informacije i detalja koje treba uzeti ovo ažurirana sa promenama koje su napravljene proizvodi i usluge naveden iznad. Za dodatne informacije, obratite se IT administratoru ili Microsoft.

Da bi obezbedio prozirnost o Office podatke tokova, informacije podeljen scenarije koji se odnose na korisnici, scenarije koji se odnose na komercijalne korisnike i scenarije koji se odnose na oba. Veze u tabelama će vas odvesti direktno potrebne informacije.

Sledeće Office podatke tokova su zajedničke za sve Office za kuću i Office za poslovne instalacije:

Dodatna Office podataka tokova zavisi od tipa instalacije sistema Office imate i opisani su u sledećoj tabeli. Da biste utvrdili koju vrstu instalacije sistema Office koju imate, izaberite stavke datoteka > nalog u Office aplikaciji, kao što je Word i pogledaj u odeljku Informacije o proizvodu .

Tip Office instalacije

Office tokova podataka koji se odnose*

Microsoft Office

Microsoft Office 365

Office aplikacije i Microsoft serveri ili usluga – administrira Microsoft

Microsoft Office 365 Business

Office aplikacija i Office za poslovne serveri ili usluge – administrira klijenta

Office aplikacije i Microsoft serveri ili usluga – administrira Microsoft

Office aplikacija i -Microsoft usluga

Microsoft Office 365 ProPlus*

Microsoft Office Professional Plus 2016*

Office aplikacija i Office za poslovne serveri ili usluge – administrira klijenta

Office aplikacije i Microsoft serveri ili usluga – administrira Microsoft

Office aplikacija i -Microsoft usluga

Microsoft Office Standard 2016*

Office aplikacija i Office za poslovne serveri ili usluge – administrira klijenta

Office aplikacija i -Microsoft usluga

* Da biste utvrdili da li usluga se administriraju korporacija Microsoft ili ne, obratite se IT administratoru. Ako nemate IT administrator, usluga se administriraju korporacija Microsoft.

** Tokovi podataka ove Office su pored Office podataka tokova koji se odnose na poslovne i kućne instalacije sistema Office.

Svi Office podataka tokova

Sledeće situacije privatnosti primenjuju se na sve verzije sistema Office. Dodatna Office podataka tokova zavisi od tipa instalacije sistema Office. Tokovi podataka koji su zavisi od tipa instalacije su navedene u tabeli iznad.

Office aplikacija i lokalnim uređajem

Podataka niže između aplikacije i uređaja operativni sistem:    Podaci korišćeni na uređaju, kao što su lokalno skladištenje fotografije.

Za ovaj tok podataka, postoje kontrole privatnosti dostupni kao što su sledeće:

 • I uređaj administratori mogu da upravljaju pristup podacima na uređaju, kao što su dozvole za fotografije uskladištene na uređaju.

 • Možete da kontrolišete podatke tokova sa platforme kontrole, kao što su oni prikazane u Pristupanje kontrolama za operativni sistem.

 • Kada instalirate aplikaciju, brisanja lokalnih podataka instalira kao deo aplikacije, ali sadržaju uskladištenom izvan aplikacije ostaje na vašem uređaju u okviru kontrola. Na primer, ako deinstalirate Word uklanja Izvršna datoteka u programu Word, ali dokumente će ostati kojoj ste ih sačuvali.

Office aplikacija i usluga Microsoft

Podatke niže između Office aplikacija pomoću Microsoft usluga:    Podatke o klijentu koristi Microsoft uslugama u oblaku, kao što su pametno pronalaženje, prevođenja i vremenske prognoze Bing. Postoje dodatni podaci tokova između Office aplikacija i usluga Microsoft na osnovu tipa instalacije imate. Ovo su opisana u odgovarajućim odeljcima specifične za instalaciju.

Za ovaj tok podataka, postoje kontrole privatnosti dostupni kao što su sledeće:

 • Možete da kontrolišete Office podataka teku u uslugama Office tako što ćete onemogućiti postavku povezane usluge u Office centar za pouzdanost.

 • Možete odabrati da koristite usluga u oblaku, kao što su pametno pronalaženje i prevod. Prvi put koristite sa funkcijom Office koji koristi usluga u oblaku, primili kontekstualne obaveštenje i odluku o korišćenju tu funkciju.

 • IT administratori mogu da koriste administracije uključuje/isključuje da biste onemogućili operacije usluga u oblaku i povezanih operacije Microsoft usluga.

 • Možete da kontrolišete podatke u Bing i drugih usluga pomoću uzastopne kontrole privatnosti krajnjeg korisnika.

 • Možete da izbrišete nalog rezultira nalog podatke koji se planirano za brisanje. Saznajte više za preduzeća, Saznajte više za kuću.

Office telemetrije

Tokova podataka telemetrije između Office klijenti i Microsoft:    Microsoft koristi ove performanse i upotrebe podatke da biste poboljšali kvalitet sistema Office i Office usluga. Upotreba telemetrijske podatke je ograničen kao što je opisano u Izjava o privatnosti za Microsoft. Ukratko, potražite u odeljcima ličnih podataka smo prikupljanje i kako možemo korišćenje ličnih podataka. Kao rezultat, postoje manje kontrole za upravljanje.

Prikupljanje podataka telemetrije upravlja trenirani privatnosti stručnjake i usaglašena sa smernica korporativne privatnosti i obaveze. Ove podatke obrađuje zatim anonymize upotrebe i aktivnost telemetrijske podatke. Zatim, ukupnu telemetrijske podatke dostupan je za Microsoft za praćenje naše ukupne performanse i usvajanja u našem javne kvartalni zarade izveštaj na osnovu podataka o korišćenju ukupnu. Ovo je tip podataka koji se mogu koristiti za reklamiranje nije prilagođena i kontrola postoji na tom upotrebe kao i. Samo podaci o korišćenju-lično, opozovite identifikovanih dostupan je za potrošačke reklama pomoću samo oglašavanje identifikatore, ne imena ili e-poruke. Office ne koristi bilo koju od ovih podataka za reklamiranje za velika preduzeća.

Za ovaj tok podataka, postoje kontrole privatnosti dostupni kao što su sledeće:

 • Možete da kontrolišete kako Microsoft Marketing koristi upotrebe i aktivnost podatke za promotivne komunikacije kao da upravlja vašim potrebama u načinu pristup i vaše lične podatke kontrole.

 • Iako je izvan opsega koje je prekriven ovaj dokument, možete i da administratori takođe možete da ograničite tokova podataka telemetrije preko univerzalni aplikacije kao što su pošta, kalendar i preuzimanje Office kao dokumentovanih u ovom članku na operativnom sistemu Windows 10 telemetrije.

Office za početak podatke scenarija toka

Sledeći scenario privatnosti je specifičan za početak verzije sistema Office. Dodatna Office podataka tokova zavisi od tipa instalacije sistema Office. Tokovi podataka koji su zavisi od tipa instalacije opisani su u tabeli nalazi ranije u ovom članku.

Office aplikacije i Microsoft serveri ili usluga – administrira Microsoft

Podatke niže između aplikacije i usluge koje se administriraju korporacija Microsoft ili Microsoft serverima:    Tip Office instalacije možete proveriti tako što ćete pogledati datoteka > nalog. Na primer, instalacija za pretplate će biti koji se zove Microsoft Office 365. Ovim serverima obično pristupa pomoću Microsoft naloga usluge. Primeri usluga u oblaku Office 365 uključuje identitet usluge, licenciranje, OneDrive, i nedavno korišćenih dokumenata. Usluga u oblaku su neophodne za operaciju aplikacije kao što su OneNote sinhronizacije sa uslugom cloud OneNote.

Za ovaj tok podataka, postoje kontrole privatnosti dostupni kao što su sledeće:

 • Možete odabrati da sačuvate ili brisanje podataka u oblaku, kao što su u usluzi OneDrive.

 • Možete da onemogućite neke od ovih tokova podataka i kontrole povezane usluge, što je opisano u Centru za pouzdanost.

 • Možete da izbrišete nalog rezultira nalog podatke koji se planirano za brisanje. Saznajte više za kuću

Office za poslovne podatke protok scenariji

Sledeće situacije privatnosti su specifične za Office za poslovne instalacije. Dodatna Office podataka tokova zavisi od tipa instalacije sistema Office. Tokovi podataka koji su zavisi od tipa instalacije opisani su u tabeli nalazi ranije u ovom članku.

Office aplikacije i Microsoft serveri ili usluga – administrira Microsoft

Podataka niže između aplikacije i usluge koje se administriraju korporacija Microsoft ili Microsoft serverima:    Tip Office instalacije možete proveriti tako što ćete pogledati datoteka > nalog. Na primer, instalacija za pretplate će se zove Microsoft Office 365 Business ili Microsoft Office 365 ProPlus. Primeri koji nisu pretplatu instalacijama uključuju Microsoft Office Professional Plus 2016 ili Microsoft Office standardne 2016. Ovim serverima obično pristupa pomoću naloga organizacije. Primeri usluga u oblaku Office 365 uključuje licenciranje, aktivaciju, OneDrive i nedavno korišćenih dokumenata. Usluga u oblaku su neophodne za operaciju aplikacije kao što su Outlook sinhronizacije sa uslugom Exchange.

Za ovaj tok podataka, postoje kontrole privatnosti dostupni kao što su sledeće:

 • Možete odabrati da sačuvate ili brisanje podataka u oblaku, kao što su u usluzi OneDrive for Business.

 • IT administratori mogu da koriste administracije uključuje/isključuje da biste onemogućili operacije usluga u oblaku i povezanih operacije Microsoft usluga.

 • Možete da onemogućite neke od ovih tokova podataka i kontrole povezane usluge, što je opisano u Centru za pouzdanost.

 • Možete da izbrišete nalog rezultira nalog podatke koji se planirano za brisanje. Saznajte više za preduzeća

Office aplikacija i Office za poslovne serveri ili usluge – administrira klijenta

Podataka niže između aplikacija i Microsoft Office za poslovne serveri ili usluge koje su administrira enterprise korisnik:    Poslovni ili školski IT administratori mogu da vam korisnicima da li aplikacija i usluga su kojim upravlja Microsoft ili ne. Ovim serverima obično pristupa pomoću poslovnog ili školskog naloga. Tip Office instalacije možete proveriti tako što ćete pogledati datoteka > nalog. Na primer, instalacija za pretplate će se zove Microsoft Office 365 ProPlus ili Microsoft Office 365 Business. Office 365 usluga u oblaku primeri Exchange Online, SharePoint Online i OneDrive for Business. Usluga u oblaku su neophodne za operaciju aplikacije kao što su OneNote sinhronizacije sa uslugom cloud OneNote.

Za ovaj tok podataka, postoje kontrole privatnosti dostupni kao što su sledeće:

 • Imate pristup u oblaku sadržaja podataka, kao što su koja je uskladištena u usluzi OneDrive for Business

 • IT administratori mogu da kontrolišu tokova podataka na osnovu njihove rizika, koji uključuje konfiguracije, postavke ili isključuje iz tehničke perspektive, kao i licenciranje i Online usluge uslove. Više detalja potražite u članku Office 365 verujete privatnost centra

 • Možete da onemogućite neke od ovih tokova podataka i kontrole povezane usluge, što je opisano u Centru za pouzdanost.

 • IT administratori mogu da potraže u Office 365 centar administracije za više informacija

 • Možete da izbrišete nalog rezultira nalog podatke koji se planirano za brisanje. Saznajte više za preduzeća

Office aplikacija i -Microsoft usluga

Podataka niže između aplikacija i usluga ne kojim upravlja Microsoft ili serverima:    Poslovni ili školski IT administratori mogu da vam korisnicima da li aplikacija i usluga su kojim upravlja Microsoft ili ne. Korisničke podatke možete tok da biste lokalnog servera, kao što su servere koji koriste Exchange Server ili SharePoint Server. Zatražite od administratora IT detalje o ovim podacima tokova. Neke lokalne usluge su od suštinskog značaja za operaciju aplikacije kao što su e-poruke iz programa Outlook sa Exchange serverom.

Za ovaj tok podataka, postoje kontrole privatnosti dostupni kao što su sledeće:

 • I IT administratori, možete da kontrolišete pristup najčešće nedavno korišćene (MRU) dokumenata koji pruža listu korisnika je nedavno korišćenih dokumenata.

 • IT administrator lokalnog kontrolisane usluge kao što je pristup kontrolama u lokalnom programu SharePoint.

 • Krajnji korisnici imaju pristup njihov sadržaj podaci na serveru, kao što je Word datoteke sačuvane u lokalnom programu SharePoint

Postoji krajnji korisnik naporedne Office privatnosti kontrolu koja će onemogućiti neke od ovih tokova podataka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×