Tim može da prati novosti na sajtu tima

Tim može da prati novosti na sajtu tima

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pomoću funkcije vesti na sajtu tima možete da omogućite timu da bude u toku, kao i da ga zainteresujete važnim ili zanimljivim pričama. Možete brzo da kreirate privlačne objave kao što su obaveštenja, vesti o osobama, izmene statusa i još stvari koje uključuju grafiku i bogato oblikovanje.  Pored dolenavedenog veb iskustva, možete i da kreirate i prikazujete vesti u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS.

Primer vesti

Napomena : Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelile za program „Prvo izdanje“. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Dodavanje objave vesti

Vesti su podrazumevano na vrhu sajta tima. Uključuju prostor gde možete da počnete da dodajete priče, kao i tri veze ka člancima pomoći da biste lakše počeli sa radom.

Podrazumevane vesti na sajtu tima grupe
 1. U praznom polju Vesti kliknite na dugme + Dodaj da biste počeli da kreirate objavu.

  Dodaj vest

 2. Počnite od dodavanja naslova, a zatim kliknite na dugme + da biste na stranici dodali tekst i grafiku. Pogledajte članak Upotreba veb segmenata na stranicama da biste saznali više o radu sa stranicama.

  Dodavanje vesti
 3. Kad završite sa kreiranjem stranice, kliknite na dugme Objavi u gornjem desnom uglu i videćete da se priča pojavljuje u odeljku „Vesti“ kao najnovija priča.

  Napomena : Poslednje četiri priče se prikazuju u hronološkom redosledu od najnovije do najstarije na osnovu datuma njihovog prvog objavljivanja (uređivanje priča neće promeniti njihov redosled). Nije moguće promeniti redosled objava. Da biste videli listu svih objava vesti, izaberite stavku Prikaži sve u gornjem desnom uglu.

Uklanjanje objave

 1. Izaberite stavku Prikaži sve u gornjem desnom uglu.

 2. Izaberite stavku Upravljaj aplikacijama.

 3. Nađite stranicu koju želite da uklonite.

 4. Kliknite na tri tačke (... ) sa desne strane stranice, a zatim kliknite na dugme Izbriši.

  Brisanje stranice

Uklanjanje vesti sa matične stranice

 1. Kliknite na dugme Uredi na vrhu stranice.

 2. Zadržite pokazivač iznad odeljka „Vesti“ i kliknite na dugme Izbriši Dugme „Izbriši“ na sajtu OneDrive.com. sa leve strane.

Dodavanje vesti nazad na matičnu stranicu ili na drugu stranicu

Ako ste uklonili vesti sa stranice, možete da dodate nazad. Ili, možete da ga dodate na drugu stranicu. Da biste to uradili, možete da koristite Veb segment vesti .

 1. Kliknite na dugme Uredi na vrhu stranice.

 2. Kliknite na znak +.

 3. Izaberite Veb segment vesti . Za više informacija o korišćenju Veb segment vesti, pogledajte članak koristite Veb segment za vesti na SharePoint stranici.

  Napomena : Više informacija o radu sa veb segmentima potražite u članku Upotreba veb segmenata na stranicama.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×