Tekst je vertikalan

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova publikacija sadrži okvir za tekst ili tabelu u kojima se nalazi vertikalni tekst. Ako se takvo stanje ne otkloni, a publikacija se pošalje kao e-poruka, vertikalni tekst će biti izvezen kao slika. Kvalitet slike će biti loš, a slika će povećati veličinu datoteke e-poruke.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Ručno ispravljanje

Promenite vertikalni tekst u horizontalni da biste ovaj problem rešili ručno.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na okvir za tekst ili ćeliju tabele koji sadrže vertikalni tekst, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Oblikuj okvir za tekst ili Oblikuj tabelu.

  2. Postupite na neki od sledećih načina:

    • U dijalogu Oblikovanje okvira za tekst izaberite karticu Okvir za tekst, a zatim opozovite izbor Rotiraj tekst unutar automatskog oblika za 90° da biste ispravili tekst u okviru za tekst.

    • Da biste ispravili tekst u tabelu, izaberite karticu " Svojstva ćelije " u dijalogu Oblikovanje tabele , a zatim opozovite izbor u polju za potvrdu Rotiraj tekst u automatskom obliku za 90 ° .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×