Tekst je prevelik da bi mogao da se uklopi u okvir

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Tekst u okviru za tekst je prevelik da bi se uklopio u okvir. Ako se takvo stanje ne otkloni, tekst će biti izvezen kao slika kada se publikacija pošalje kao e-poruka. Čitaoci neće biti u stanju da vide ceo tekst, kvalitet slike će biti loš, a slika će povećati veličinu datoteke e-poruke.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Automatsko ispravljanje

Smanjenje veličine fonta teksta da bi se uklopio     Izaberite ovu ispravku da biste tekst smanjili tako da se uklopi u okvir za tekst.

Ručno ispravljanje

Postupite na sledeći način da biste ovaj problem rešili ručno:

  1. Izaberite tekst koji želite da promenite.

  2. U meniju Oblikovanje izaberite stavku Font.

  3. U dijalogu Font, sa liste Veličina izaberite željenu veličinu fonta.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×