Tasterske prečice za Office Delve

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak pokazuje tasterske prečice za Office Delve.

Prečice u ovom članku odnose se raspored tastera na tastaturi sad. Tasteri za drugim rasporedima možda neće tačno odgovarati sad tastature.

Napomena : Ako prečicu zahteva dva ili više tastera istovremeno, tasteri su razdvojeni znakom plus (+). Ako morate da pritisnete taster odmah nakon što drugi, tasteri su razdvojeni znakom zarez (,).

Da biste otišli na tastaturi u usluzi Delve, pritisnite taster Tab ili koristite tastere sa strelicama za premeštanje između oblasti ili stavki. Pritisnite taster Enter da biste izabrali stavke ili opciju.

Da biste izvršili sledeću radnju

Pritisnite

Premeštanje na sledeću oblast ili stavku. Na primer, idite na sledeću stranicu ili osoba u levom oknu za navigaciju, prešli iz jednog kartica sadržaja u drugi ili iz jedne oblasti na kartici sadržaja na viši.

Tab

Premeštanje na prethodnu oblast ili stavku.

Shift+Tab

Izaberite istaknuti oblast ili stavku. Na primer, kada imate istaknuta stranice ili osoba u levom oknu za navigaciju, pritisnite taster Enter da biste otvorili stranicu ili stranice profila toj osobi.

Ako imate istaknuta oblast naslova kartica sadržaja, pritisnite taster Enter da biste otvorili dokument.

Ako imate istaknut oblasti razvijanje u donjem delu kartica sadržaja, pritisnite taster RAZMAKNICA da biste prikazali više detalja za dokument.

Unesite i RAZMAKNICA

Opozivanje radnje. Na primer, uklanjanje isticanja teksta iz oblasti sadržaja kartice ili izlaz iz kartice da biste nastavili navigacije između kartica.

Taster Esc

Premeštanje nadole na listi ili pomeranje nadole u prozoru. Na primer, premeštanje nadole na listi predloga za pretragu.

Strelica nadole

Premeštanje nagore na listi ili pomeranje nagore u prozoru.

Strelica nagore

Kada se nalazite u oblasti sadržaja Delve stranice, možete da koristite strelica nagore, strelica nadole, Page Up, Page Down, Home, i završetka ključeva da se pomerite sadržaj stranice.

Pomeranje unazad za jednu stranicu

kombinacija tastera Alt+Strelica nalevo

ili

Backspace

Pomerite se unapred za jednu stranicu.

Alt+strelica nadesno

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Šta je to Delve?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×