Tasterske prečice za Office Delve

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak pokazuje tasterske prečice za Office Delve.

Prečice u ovom članku odnose se raspored tastera na tastaturi sad. Tasteri za drugim rasporedima možda neće tačno odgovarati sad tastature.

Napomena: Ako prečicu zahteva dva ili više tastera istovremeno, tasteri su razdvojeni znakom plus (+). Ako morate da pritisnete taster odmah nakon što drugi, tasteri su razdvojeni znakom zarez (,).

Da biste otišli na tastaturi u usluzi Delve, pritisnite taster Tab ili koristite tastere sa strelicama za premeštanje između oblasti ili stavki. Pritisnite taster Enter da biste izabrali stavke ili opciju.

Da biste izvršili sledeću radnju

Pritisnite

Premeštanje na sledeću oblast ili stavku. Na primer, idite na sledeću stranicu ili osoba u levom oknu za navigaciju, prešli iz jednog kartica sadržaja u drugi ili iz jedne oblasti na kartici sadržaja na viši.

Tab

Premeštanje na prethodnu oblast ili stavku.

Shift+Tab

Izaberite istaknuti oblast ili stavku. Na primer, kada imate istaknuta stranice ili osoba u levom oknu za navigaciju, pritisnite taster Enter da biste otvorili stranicu ili stranice profila toj osobi.

Ako imate istaknuta oblast naslova kartica sadržaja, pritisnite taster Enter da biste otvorili dokument.

Ako imate istaknut oblasti razvijanje u donjem delu kartica sadržaja, pritisnite taster RAZMAKNICA da biste prikazali više detalja za dokument.

Unesite i RAZMAKNICA

Opozivanje radnje. Na primer, uklanjanje isticanja teksta iz oblasti sadržaja kartice ili izlaz iz kartice da biste nastavili navigacije između kartica.

Esc

Premeštanje nadole na listi ili pomeranje nadole u prozoru. Na primer, premeštanje nadole na listi predloga za pretragu.

Strelica nadole

Premeštanje nagore na listi ili pomeranje nagore u prozoru.

Strelica nagore

Kada se nalazite u oblasti sadržaja Delve stranice, možete da koristite strelica nagore, strelica nadole, Page Up, Page Down, Home, i završetka ključeva da se pomerite sadržaj stranice.

Pomeranje unazad za jednu stranicu

Alt+Strelica nalevo

ili

taster Backspace

Pomerite se unapred za jednu stranicu.

Alt+strelica nadesno

Takođe pogledajte

Šta je to Delve?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×