Svojstvo „FilterOn“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Primenjuje se na:

Objekat tipa „Form“

Objekat tipa „Report“

Svojstvo FilterOn možete da koristite da biste naveli ili odredili da li je primenjeno svojstvo Filter za obrazac ili izveštaj. Bulov za čitanje i pisanje.

izraz.FilterOn

izraz Zahtevano. Izraz koji vraća jedan od objekata iz liste „Primenjuje se na“.

Primedbe

Koristite svojstvo ServerFilterByForm ako ste naveli filter servera u Microsoft Access projekat (.adp).

Svojstvo FilterOn koristi sledeće postavke.

Postavka

Visual Basic

Opis

Da

True

Svojstvo objekta Filter je primenjeno.

Ne

False

(Podrazumevano) Svojstvo objekta Filter nije primenjeno.


Napomena : Za izveštaje, možete da postavite svojstvo FilterOn pomoću izveštaja list svojstva ili Visual Basic for Applications (VBA) kôd.

Za obrasce, svojstvo FilterOn možete da postavite u makro ili pomoću VBA kôda. Ovo svojstvo možete da postavite i ako na kartici Podaci, u grupi Sortiranje i filtriranje kliknete na dugme Preklopnik filtera.

Pritisnite dugme Preklopnik filtera za obrasce ili primenite filter pomoću makroa ili Visual Basic koda tako što ćete postaviti svojstvo FilterOn na vrednost True za obrasce i izveštaje da biste primenili sačuvani filter. Za izveštaje, svojstvo FilterOn možete da postavite na vrednost „Da“ u listu sa svojstvima izveštaja.

Dugme Preklopnik filtera prikazuje stanje svojstava Filter i FilterOn. Dugme će ostati onemogućeno dok se ne primeni filter. Dugme Preklopnik filtera prikazuje se kao pritisnuto ako je trenutno primenjen postojeći filter. U postavci svojstva događaja OnOpen obrasca navedite makro koji koristi radnju „ApplyFilter“ ili proceduru događaja koja koristi metod ApplyFilter objekta DoCmd da biste automatski primenili filter kada se otvori obrazac ili izveštaj.

Filter možete da uklonite ako na kartici Podaci, u grupi Sortiranje i filtriranje kliknete na pritisnuto dugme Preklopnik filtera ili pomoću VBA kôda da biste svojstvo FilterOn postavili na vrednost Netačno. Za izveštaje, filter možete da uklonite ako svojstvo FilterOn postavite na vrednost Ne u listu sa svojstvima izveštaja.

Napomena : Objekat pri kreiranju nasleđuje svojstva RecordSource, Filter, ServerFilter, OrderBy i OrderByOn tabele ili upita iz kojih je kreiran. Nasleđeni filteri se neće automatski primeniti pri otvaranju objekta za obrasce i izveštaje.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×