Svojstvo „EmailSubject“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Primenjuje se na:

Objekat tipa „Hyperlink“

Svojstvo EmailSubject možete da koristite da biste naveli ili odredili vraćanje reda za temu e-poruke hiperveze za objekat, dokument, Web stranicu ili druga odredišta za komandno dugme, kontrola slike ili oznaka. Niska za čitanje i pisanje.

izraz.EmailSubject

izraz Zahtevano. Izraz koji vraća jedan od objekata iz liste „Primenjuje se na“.

Primedbe

Svojstvo EmailSubject je izraz niske koji predstavlja red za temu u okviru datoteke (UNC putanje) ili Veb stranice (URL).

Možete da postavite svojstvo EmailSubject pomoću makro ili Visual Basic for Applications (VBA) kôd.

U mogućnosti ste i da koristite dijalog Umetanje hiperveze da biste postavili ovo svojstvo, ako kliknete na dugme Izradi desno od polja za svojstvo na list svojstva.

Napomena : Microsoft Office Access 2007 automatski postavlja svojstvo EmailSubject na lokaciju navedenu u polju Tema na kartici E-adresa kada kreirate hiperveza pomoću dijaloga Umetanje hiperveze.

Kursor će se promeniti u ruku koja pokazuje nagore kada pomerate kursor preko komandnog dugmeta, kontrole slike ili kontrole oznake koje imaju podešeno svojstvo HyperlinkAddress. Objekat ili Web stranica navedeni u vezi prikazaće se ako kliknete na kontrolu.

Da biste otvorili objekata u trenutnoj bazi podataka, svojstvo HyperlinkAddress ostavite prazno i navedite tip objekta i ime objekta koji želite da otvorite u svojstvu HyperlinkSubAddress koristeći sintaksu "objekatime objekta". Ako želite da otvorite objekat koji se nalazi u drugoj Access bazi podataka, unesite putanju i ime baze podataka u svojstvu HyperlinkAddress i navedite objekat baze podataka da biste otvorili pomoću svojstva HyperlinkSubAddress .

Svojstvo HyperlinkAddress može da sadrži apsolutna ili Relativna putanja za ciljni dokument. Apsolutna putanja je potpuno određeni URL ili UNC putanju ka dokumentu. Relativna putanja je putanja povezana sa putanjom baze navedenom u postavci Baza hiperveze u DatabaseNamedijalogSvojstva (dostupno tako što ćete kliknuti na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , izabrati stavku Upravljanje bazom podataka, a zatim izabrati Svojstva baze podataka) ili putanju trenutne baze podataka. Ako Access ne može da prepozna svojstvo HyperlinkAddress Podešavanje važeći URL ili UNC putanje, on će preuzeti koju ste naveli putanju putanjom baze koje se nalaze u postavci Baza hiperveze ili putanju trenutne baze podataka.

Napomena : Svojstva pokretanja baze podataka biće primenjena kada budete pratili hipervezu ka drugom objektu Access baze podataka. Na primer, obrazac će biti prikazan ako odredišna baza podataka ima postavljeni obrazac za prikazivanje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×