Svojstvo „Default“ („Podrazumevano“)

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Primenjuje se na:

Objekat tipa „CommandButton“

Objekat tipa „CustomControl“

Svojstvo Default možete da koristite da biste odredili da li je komandno dugme podrazumevano dugme u obrazac. Bulov za čitanje i pisanje.

izraz.Default

izraz Zahtevano. Izraz koji vraća jedan od objekata iz liste „Primenjuje se na“.

Primedbe

Svojstvo Default koristi sledeće postavke.

Postavka

Visual Basic

Opis

Da

True

Komandno dugme je podrazumevano dugme.

Ne

False

(Podrazumevano) Komandno dugme nije podrazumevano dugme.

Ovo svojstvo možete da podesite pomoću komandnog dugmeta list svojstva, makroili Visual Basic for Applications (VBA) kôd.

Korisnik je u mogućnosti da odabere komandno dugme pritiskom na taster ENTER (ako nijedno komandno dugme nema fokus) kao i pritiskom na komandno dugme kada je postavka svojstva Default za komandno dugme postavljena na vrednost Da, a prozor obrasca aktivan.

Samo jedno komandno dugme u obrascu može biti podrazumevano dugme. Svojstvo Default je automatski postavljeno na vrednost Ne za svu drugu komandnu dugmad u obrascu kada je to svojstvo postavljeno na vrednost Da za jedno komandno dugme.

savet

Za obrasca koji podržava nepovratni operacije, kao što su brisanja, to je dobra ideja da bi Otkaži dugme podrazumevano komandno dugme. Da biste to uradili, postavite svojstvo podrazumevana i Otkaži svojstvo na da.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×