Svojstvo „DataChange“ („Pri promeni“)

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Primenjuje se na:

Objekat tipa „Form“

Vraća ili postavlja vrednost Niska pokazujući koji se makro, procedura događaja ili korisnički definisana funkcija pokreću prilikom događaja DataChange. Za čitanje i pisanje.

izraz.DataChange

izraz Zahtevano. Izraz koji vraća jedan od objekata iz liste „Primenjuje se na“.

Primedbe

Važeće vrednosti za ovo svojstvo su „macroname“ gde je macroname ime makroa, „[Event Procedure]“ koji pokazuje proceduru događaja pridruženu događaju DataChange za navedeni objekat ili „=functionname()“ gde je functionname ime korisnički definisane funkcije.

Primer

Sledeći primer određuje da bi trebalo da se pokrene procedura pridruženog događaja kada dođe do događaja DataChange u prvom obrascu trenutnog projekta.

Forms(0).DataChange = "[Event Procedure]"

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×