Svojstva aplikacije usluge FAST pretrage

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prilikom kreiranja nove aplikacije usluge pretrage, u dijalogu Kreiranje nove aplikacije usluge pretrage, u okviru aplikacije FAST usluge izaberite neku od sledećih opcija:

  • Nijedna: izaberite ovu opciju ako ne kreirate aplikaciju FAST usluge.

  • Konektor FAST pretrage: izaberite ovu opciju da biste kreirali aplikaciju usluge pretrage konektora FAST pretrage. Ovim se omogućavaju opcije konfigurisanja za popisivanje sadržaja pomoću sistema FAST Search Server 2010.

  • Upit FAST pretrage: izaberite ovu opciju da biste kreirali aplikaciju usluge pretrage upita FAST pretrage. Ovim se omogućavaju opcije konfigurisanja za kreiranje upita za sadržaj koji popisuje konektor FAST pretrage.

Da biste omogućili popisivanje sadržaja i kreiranje upita za sadržaj za FAST Search Server 2010, morate da kreirate aplikaciju usluge pretrage konektora FAST pretrage da biste popisali sadržaj i aplikaciju usluge pretrage upita FAST pretrage da biste kreirali upit za sadržaj.

Kliknite ovde za više informacija o popisivanja i izvršavanje upita sadržaja sa FAST Search Server 2010.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×