Stvari koje treba uzeti u obzir prilikom nadogradnje predložaka obrasca koji koriste kontrolisani kôd

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste kreirali u programu InfoPath 2003 predložak obrasca koristeći jedan od InfoPath 2003 biltenima za Microsoft Visual Studio i želite da zadržite kompatibilnosti u programu InfoPath 2003, možete nastaviti da radite i razvijanje projekta predloška obrasca tako što ćete je otvoriti u Microsoft Office InfoPath 2007 i Microsoft Visual Studio 2005 Tools za aplikacije (VSTA) okruženje ili u Microsoft Visual Studio 2005 sa Microsoft Visual Studio 2005 Tools for the 2007 Microsoft Office System. Kada to uradite, poslovne logike u predlošku obrasca će nastaviti da koristi .NET objektni model obezbeđuje Microsoft.Office.Interop.InfoPath.SemiTrust prostor za ime.

Druga mogućnost je da izvršite migraciju i nadogradnju koda u InfoPath 2003 projektu predloška obrasca da biste koristili novi .NET objektni model koji je obezbedio prostor imena Microsoft.Office.InfoPath. Kada postupite na takav način, potrebno je ponovo napisati ceo kôd poslovne logike za korišćenje članova prostora imena Microsoft.Office.InfoPath, ali ceo kôd iz prethodnog projekta biće zadržan i okružen naredbama #if InfoPathManagedObjectModel i #endif (Visual C#) ili naredbama #If InfoPathManagedObjectModel i #End If (Visual Basic) što predstavlja referencu tokom procesa ponovnog pisanja koda.

Ako ste prikazali ovu temu tako što ste kliknuli na dugme Pomoć u dijalogu sa pitanjem „Želite li da nadogradite kôd kako bi mogao da koristi Microsoft Office InfoPath objektni model?“, postupite na sledeći način:

  • Kliknite na dugme Ne da biste održali kompatibilnost sa programom InfoPath 2003 i nastavili da koristite .NET objektni model koji obezbeđuje prostor imena Microsoft.Office.Interop.InfoPath.SemiTrust.

  • Kliknite na dugme Da da biste nadogradili kôd u InfoPath 2003 projektu predloška obrasca za korišćenje novog .NET objektnog modela koji obezbeđuje prostor imena Microsoft.Office.InfoPath.

Više informacija o radu sa predlošcima obrasca sa kontrolisanim kodom potražite u dokumentaciji sa referencama programa InfoPath2007 za projektante u vezi sa predlošcima obrazaca sa kontrolisanim kodom u Visual Studio Tools for Applications ili Visual Studio 2005 razvojnim okruženjima.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×