Stvari koje treba uzeti u obzir prilikom nadogradnje predložaka obrasca koji koriste kontrolisani kôd

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste kreirali u programu InfoPath 2003 predložak obrasca koristeći jedan od InfoPath 2003 biltenima za Microsoft Visual Studio i želite da zadržite kompatibilnosti u programu InfoPath 2003, možete nastaviti da radite i razvijanje projekta predloška obrasca tako što ćete je otvoriti u _ z0z_ i Microsoft Visual Studio 2005 alatke za aplikacije (VSTA) okruženju, ili u Microsoft Visual Studio 2005 sa Microsoft Visual Studio 2005 Tools for the 2007 Microsoft Office System. Kada to uradite, poslovne logike u predlošku obrasca će nastaviti da koristi .NET objektni model obezbeđuje Microsoft.Office.Interop.InfoPath.SemiTrust prostor za ime.

Alternativno, možete da migrirate i nadogradnju koda u programu InfoPath 2003 projekta predloška obrasca da biste koristili novi .NET objektni model obezbeđuje Microsoft.Office.InfoPath prostor za ime. Kada na taj način, sve poslovne logike kod treba da bude ponovo napisan da biste koristili članovi Microsoft.Office.InfoPath prostora za ime, ali sve koda iz prethodnog projekta se zadržavaju i okruženo #if InfoPathManagedObjectModel i #endif izjave (Visual C#) ili #If InfoPathManagedObjectModel i #End ako izjave (Visual Basic) za referencu tokom procesa za ponovno pisanje koda.

Ako ste prikazali ovu temu tako što ćete kliknuti na dugme pomoć u dijalogu upita „Da li želite da nadogradite kôd da biste koristili Microsoft Office InfoPath objekat model?”, uradite nešto od sledećeg:

  • Kliknite na dugme ne da biste održali kompatibilnost sa programom InfoPath 2003 i nastavite da koristite .NET objektni model obezbeđuje Microsoft.Office.Interop.InfoPath.SemiTrust prostor za ime.

  • Kliknite na dugme da biste nadogradili kôd u projektu predložak InfoPath 2003 obrasca da biste koristili novi .NET objektni model obezbeđuje Microsoft.Office.InfoPath prostor za ime.

Više informacija o radu sa predlošcima obrazaca kontrolisani kôd, potražite u InfoPath 2007 Reference za projektante za kontrolisani kôd dokumentaciji u Visual Studio alatke za aplikacije ili Visual Studio 2005 razvojnim okruženjima.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×