Stranica sa svojstvima uskladištene Procedure (ADP)

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

(Microsoft SQL Server 2000 samo.) Sadrži opcije za kontrolisanje ponašanje jednog naredba uskladištene procedure ste izradu ili izmena.

Procedura

Prikazuje ime za trenutni uskladištene procedure. Ako još uvek niste sačuvali proceduru, podrazumevano ime se prikazuje. Ne možete promeniti ime u ovom polju. Da biste dodelili ime, odaberite stavku Sačuvaj ili Sačuvaj kao , u meniju datoteka .

Izlazni sve kolone

Navodi da sve kolone iz svih tabela trenutno prikazane će biti procedure izlaz. Izbor ove opcije je jednaka navesti zvezdicu (*) umesto imena pojedinačnih kolona u SQL oknu.

RAZLIČITIH vrednosti

Navodi da upit će otklonila duplikate redove iz procedure izlaz. Ova opcija je korisna kada koristite samo neke od kolona iz tabele i tim kolonama može da sadrži duplirane vrednosti ili kada proces pridruživanja dve ili više tabela daje duplirane redove u skupu rezultata. Izbor ove opcije je jednaka Umetanje reč DISTINCT u izjavu u SQL oknu.

Postavljanje NOCOUNT na

Sprečava uključujući u rezultatu upita poruku koja ukazuje na broj redova utiču Transact-SQL instrukciju u telu uskladištene procedure SQL Server. Da biste videli poruke, opozovite izbor u ovom polju za potvrdu.

GRUPISANJE PO oznaka tipa datoteke

Navodi da su dostupne dodatne opcije za uskladištene procedure na osnovu agregatne upita.

  • SA KOCKE

Navodi da agregatne upit treba kreirati rezimirane vrednosti za grupe naveden u odrednicu GROUP BY. Grupe se kreiraju po kolonama unakrsno upućujete uključena u odrednicu GROUP BY, a zatim primeniti agregatne funkcije u upit da biste dobili rezimirane vrednosti za dodatne veoma agregatne redove. SA KOCKOM opcija je višedimenzionalnim kreiranje rezimei iz sve kombinacije agregatne funkcije i kolona u upitu.

  • SA FUNKCIJOM ROLLUP

Navodi da agregatna upit treba kreirati rezimiranih vrednosti za grupe naveden u odrednicu GROUP BY. PREGLED SA opcija je slično opciju SA KOCKOM, ali kreira samo jedan tip rezimea za svaku kombinaciju kolonu i agregatne funkcije.

  • SVE

Navodi da će agregatna upit sadrži duplirane redove u rezime.

Vlasnik

Prikazuje ime vlasnika na proceduru. Ime vlasnika je uloga SQL Server ili SQL Server korisnika. Na padajućoj listi sadrži svih korisnika i uloga definisana u bazi podataka. U okviru padajuće liste, korisnika i uloga imaju različite ikone; ikona uloga prikazuje dva lica, ikona korisnika prikazuje samo jednu.

VRH

(Za SQL Server 7.0 ili viša baze podataka). Navodi da uskladištene procedure će uključivati odredbu PRVIH, što daje samo prvih n redova ili prvog procenat n redova u skupu rezultata. Podrazumevana vrednost je da proceduru vraća prvih 10 redova u skupu rezultata.

Koristite ovo polje da biste naveli drugi broj redova da biste se vratili ili da biste naveli procenat.

  • PROCENATA

(Za SQL Server 7.0 ili više baza podataka). Navodi da proceduru će uključivati odredbu GORNJOJ vraća samo prvi procenat n redova u skupu rezultata.

  • SA VEZAMA

(Za SQL Server 7.0 ili viša baze podataka). Navodi da proceduru će uključivati odredbu SA VEZAMA. SA VEZAMA je korisno ako proceduru uključuje odredbu ORDER BY i GORNJE odredba zasnovan na procenat. Ako je izabrana ova opcija, a ne nalazi u sredini skupa redova sa identičnim vrednostima u Odredba ORDER BY procenat graničnu, prikaz je proširena da biste obuhvatili sve takve redove.

SQL komentar

Da biste uneli tekst u ovom polju, možete otkucati direktno u njega, ili možete da unesete komentar u SQL oknu. Kada unesete tekst direktno u ovom polju, jednostavno otkucajte tekst. Da, ali kada unesete tekst komentara u SQL oknu, morate da koristite znakove za razgraničavanje komentar. Na primer:

/* This is comment text entered in the SQL pane */
This is comment text entered directly in the SQL Comment field.

Polje „Opis“

(SQL Server samo 2000.)

Ovo polje se izdvaja iz polja u SQL komentar na dva načina. Prvo, Opis su vrednosti uskladištene u SQL Server kao razvijena svojstva. Drugo, ne možete da unesete vrednosti Opis u SQL oknu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×