Stalno prikazivanje pokazivača tokom prezentacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada predstavljate prezentaciju, pokazivač (ili kursor) se automatski skriva nakon tri sekunde bez aktivnosti. Pokazivač se ponovo pojavljuje kada pomerite miš.

Ako želite da se pokazivač stalno pojavljuje tokom prezentacije, uradite sledeće.

Napomena :  Nije moguće podesiti da se pokazivač podrazumevano pojavljuje za svaku prezentaciju, pa pratite uputstva ispod za svaku prezentaciju u kojoj želite da se pokazivač pojavljuje.

  1. Na kartici Projekcija slajdova, u grupi Pokretanje projekcije slajdova izaberite stavku Od početka da biste počeli prezentaciju od početka ili stavku Od trenutnog slajda da biste počeli prezentaciju od slajda koji je trenutno izabran.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na slajd, postavite pokazivač na stavku Opcije pokazivača a zatim izaberite opciju pokazivača (Strelica, Olovka ili Marker).

  3. Ponovo kliknite desnim tasterom miša na slajd, postavite pokazivač na stavku Opcije pokazivača, postavite pokazivač na stavku Opcije strelice, a zatim kliknite na dugme Vidljivo.

U programu PowerPoint, možete da koristite miš kao laserski pokazivač tokom prezentacije. Više informacija potražite u članku pretvaranje miša u laserski pokazivač.

  1. Na kartici Prikaz , u grupi Prikazi prezentacije kliknite na dugme Projekcija slajdova.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na slajd, postavite pokazivač na stavku Opcije pokazivačapriručni meni, postavite pokazivač na Strelicu opcijei zatim kliknite na dugme vidljivo.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×