Stalno držanje kalendara, te zakazanih obaveza i sastanaka u prikazu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ne morate da se prebacujete na prikaz kalendara da biste videli predstojeće zakazane obaveze i sastanke. Zakačite pogled na kalendar u bilo kom prikazu u programu Outlook.

  1. Pogled na kalendar se pojavljuje na traka za navigaciju, kada postavite i zadržite pokazivač iznad ikone kalendara .

    Pogled na kalendar sa pozvanom ikonom „Kalendar“

  2. Da biste pogled na kalendar uvek držali u prikazu, kliknite na dugme Dugme "zakači" da biste ga usidrili na desnu ivicu prozora programa Outlook.

    Pogled na kalendar sa pozvanom ikonom „Usidrenje“

Saveti : Da biste uklonili pogled na kalendar iz prozora programa Outlook, kliknite na dugme Dugme „Ukloni pogled“ .

Komanda „Ukloni pogled“ na zakačenom pogledu na kalendar

Ako usidrite ili zatvorite usidreni pogled na kalendar u jednom prikazu, kao što je „Pošta“, „Kalendar“, „Osobe“ ili „Zadaci“, to ga ne dodaje u druge prikaze, niti ga uklanja iz njih.

Kalendar je nešto više od prikaza trenutnog meseca u kalendaru. On vam takođe omogućava da se prebacite na drugi datum i vidite sve zakazane obaveze i sastanke za taj dan.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×