Stalno držanje kalendara, te zakazanih obaveza i sastanaka u prikazu

Važno   Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Ne morate da se prebacujete na prikaz kalendara da biste videli predstojeće zakazane obaveze i sastanke. Zakačite pogled na kalendar u bilo kom prikazu u programu Outlook.

  1. Pogled na kalendar se pojavljuje na na Traka za navigaciju, kada postavite pokazivač i pauziranje na ikonu kalendara .

    Pogled na kalendar sa pozvanom ikonom „Kalendar“

  2. Da biste pogled na kalendar uvek držali u prikazu, kliknite na dugme Pin button da biste ga usidrili na desnu ivicu prozora programa Outlook.

    Pogled na kalendar sa pozvanom ikonom „Usidrenje“

Saveti   Da biste uklonili pogled na kalendar iz prozora programa Outlook, kliknite na dugme Dugme „Ukloni pogled“.

Komanda „Ukloni pogled“ na zakačenom pogledu na kalendar

Ako usidrite ili zatvorite usidreni pogled na kalendar u jednom prikazu, kao što je „Pošta“, „Kalendar“, „Osobe“ ili „Zadaci“, to ga ne dodaje u druge prikaze, niti ga uklanja iz njih.

Kalendar je nešto više od prikaza trenutnog meseca u kalendaru. On vam takođe omogućava da se prebacite na drugi datum i vidite sve zakazane obaveze i sastanke za taj dan.

Napomena   Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Primenjuje se na: Outlook 2016, Outlook 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik