Stalno držanje predstojećih zakazanih obaveza i sastanaka u prikazu

Stalno držanje predstojećih zakazanih obaveza i sastanaka u prikazu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada postavite pokazivač miša na ikonu Kalendar na traka za navigaciju, pogled na kalendar pokazuje predstojeće zakazane obaveze i sastanke. Usidrite pogled na kalendar za prozor programa Outlook da biste uvek mogli da vidite predstojeće stavke.

  • Kliknite na dugme Dugme "zakači" .

Pogled na kalendar sa pozvanom ikonom „Usidrenje“

Da biste zatvorili pogled, na vrhu usidrenog pogleda na kalendar kliknite na dugme Dugme „Ukloni pogled“ .

Komanda „Ukloni pogled“ na zakačenom pogledu na kalendar

Kada se pogled usidri ili se opozove usidrenje, to utiče samo na taj prikaz. Na primer, ako se nalazite u prikazu „Pošta“ i zakačite pogled na kalendar, kada se prebacite na prikaz „Zadaci“, pogled na kalendar se ne prikazuje. Pogled na kalendar možete usidriti ili opozvati njegovo usidrenje u svakom prikazu ako kliknete na dugme Dugme "zakači" ili Dugme „Ukloni pogled“ .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×