Stalno držanje predstojećih zadataka u prikazu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada postavite pokazivač miša na ikonu Zadaci na traka za navigaciju, pogled na zadatke prikazuje vaše predstojeće zadatke i stavke zaduženja označene zastavicom. Da biste ih zadržali u prikazu, zakačite pogled na zadatke na prozor programa Outlook.

  • Kliknite na dugme Dugme "zakači" .

Pogled na zadatke sa pozvanom ikonom „Usidrenje“

Da biste zatvorili pogled, na vrhu zakačenog pogleda na zadatke kliknite na dugme Dugme „Ukloni pogled“ .

Zakačeni „Pogled na zadatke“

Kada se pogled zakači ili otkači, to utiče samo na trenutni prikaz. Na primer, ako se nalazite u prikazu „Pošta“ i zakačite pogled na zadatke, kada se prebacite na prikaz „Kalendar“, pogled na zadatke se ne prikazuje. Pogled na zadatke možete zakačiti ili otkačiti u svakom prikazu ako kliknete na dugme Dugme "zakači" ili Dugme „Ukloni pogled“ .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×