Stalno držanje predstojećih zadataka u prikazu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada postavite pokazivač miša na ikonu Zadaci na traka za navigaciju, pogled na zadatke prikazuje vaše predstojeće zadatke i stavke zaduženja označene zastavicom. Da biste ih zadržali u prikazu, zakačite pogled na zadatke na prozor programa Outlook.

  • Kliknite na dugme Dugme "zakači" .

Pogled na zadatke sa pozvanom ikonom „Usidrenje“

Da biste zatvorili pogled, na vrhu zakačenog pogleda na zadatke kliknite na dugme Dugme „Ukloni pogled“ .

Zakačeni „Pogled na zadatke“

Kada se pogled zakači ili otkači, to utiče samo na trenutni prikaz. Na primer, ako se nalazite u prikazu „Pošta“ i zakačite pogled na zadatke, kada se prebacite na prikaz „Kalendar“, pogled na zadatke se ne prikazuje. Pogled na zadatke možete zakačiti ili otkačiti u svakom prikazu ako kliknete na dugme Dugme "zakači" ili Dugme „Ukloni pogled“ .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×