Sprečavanje odgovora na poziv za sastanak

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U Microsoft Outlook, možete da pošaljete poziv za sastanak i ne pratite odgovore učesnika. Može biti korisno kada pošaljete poziv za sastanak da biste veliki broj učesnika, ali ne želite da znate ko može da i ne može da prisustvuje.

Isključivanje odgovora na poziv za sastanak

U novom pozivu za sastanak postupite na sledeći način:

 1. Na kartici Sastanak, u grupi Učesnici kliknite na dugme Odgovori.

  Napomena : Za periodičnih sastanaka, na kartici " sastanak " se pojavljuje kao kartici Periodičnog sastanka .

 2. Kliknite na dugme Odgovori , opozovite izbor u poljima za potvrdu Zatraži odgovore i Dozvoli nove predloge za vreme .

  Opcije odgovora na sastanak

Napomena : Ako isključite opciju Odgovori , neće biti u mogućnosti da pratite da li učesnici prihvatili, uslovno prihvatile ili odbile poziv. Na primer, kada otvorite sastanak u kalendaru, kliknite na karticu sastanak , a zatim u grupi Prikaži izaberite stavku Praćenje , odgovor kolona će prikazati Nijedno za sve učesnike.

Isključivanje odgovore kada pošaljete poziv za sastanak

Čak i ako ne isključite opciju za odgovor kada prvobitno šaljete poziv za sastanak, možete da promenite opcije u bilo kom trenutku.

 1. Otvorite sastanak.

 2. Na kartici Sastanak, u grupi Učesnici kliknite na dugme Odgovori.

  Napomena : Za periodičnih sastanaka, na kartici " sastanak " se pojavljuje kao kartici Periodičnog sastanka .

 3. Kliknite na dugme Odgovori , opozovite izbor u poljima za potvrdu Zatraži odgovore i Dozvoli nove predloge za vreme .

 4. Kliknite na dugme Pošalji ažurirano.

Potrebno je da kliknite na dugme Pošalji ažurirano tako da ažurira zahtev za sastanak u programu Outlook za sve učesnike sastanka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×