Sprečavanje korisnika da preuzmu sadržaj sa lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sadržaj na lokaciji SharePoint Online je obično dostupni za preuzimanje sa klijenta za sinhronizaciju tako da korisnici mogu da radim van mreže. U nekim slučajevima, možda ćete želeti da biste sprečili korisnike da preuzimaju sadržaj sa klijenta za sinhronizaciju. Recimo da imate sadržaj koji sadrži poverljive klijenta informacije na lokaciji, a ne želite da korisnici moći da syncitems da se datoteka van mreže na laptop ili drugim uređajima. Kao vlasnik lokacije može da pomogne obezbeđivanju podataka tako što ćete postaviti postavku Dostupnost klijenta van mreže da biste 'bez '.

  1. Na lokaciji izaberite stavke Postavke > Postavke lokacije.

  2. U okviru Pretraga izaberite stavku Pretraga i vanmrežna dostupnost.

  3. U odeljku Dostupnost klijenta van mreže , izaberite stavku "Ne".

Da biste dozvolili korisnicima da preuzimaju sadržaj sa klijenta za sinhronizaciju, postavite opciju Vanmrežna dostupnost klijenta na "da.

Napomena: Ova postavka ne utiče na mogućnost da ručno preuzimanje dokumenata iz fascikle.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×