Sprečavanje korisnika da preuzimaju sadržaj sa lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sadržaj na lokaciji SharePoint Online je obično dostupni za preuzimanje tako da korisnici mogu da radim van mreže. U nekim slučajevima, možda ćete želeti da biste sprečili korisnike da preuzimaju sadržaj. Recimo da imate sadržaj koji sadrži poverljive klijenta informacije na lokaciji, a ne želite da korisnici mogu da biste preuzeli stavke i preuzimanje datoteka van mreže na laptop ili drugim uređajima. Kao vlasnik lokacije može pomoći obezbeđivanju podataka tako što ćete postaviti postavku Vanmrežna dostupnost klijenta na ne.

  1. Na lokaciji izaberite stavke Postavke i Postavke lokacije.

  2. U okviru stavke Pretraga izaberite stavku Dostupnost u pretragama i van mreže.

  3. U odeljku Dostupnost klijenta van mreže izaberite opciju Ne.

Da biste dozvolili korisnicima da preuzimaju sadržaj, podesite opciju Dostupnost klijenta van mreže na vrednost Da.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×