Sprečavanje da e-pošte koji se označava kao bezvredna pošta u EOP i Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Exchange Online ili Administratori Exchange Online Protection (EOP) sa akreditivima odgovarajući pristup možete da koristite ove korake da biste se osigurali da putujete kroz uslugu e-poruku nije označena kao bezvredna pošta.

To može biti što morate legitimne, dobro e-pošte stavljena u karantin ili blokirani bezvredne e-pošte i završe u karantin fascikli. Možete da koristite sigurnih pošiljalaca ili pravilo za protok pošte da biste zaobišli filtriranja bezvredne e-pošte i sprečili prvi označene kao neželjene pošte dobro e-poruke. Kada poruka pogrešno označena kao bezvredna pošta filter za bezvrednu poštu, to se zove potvrđena greška. Office 365 Filtriranje bezvredne pošte obezbeđuje neke od opcija koje krajnjim korisnicima da prilagodite kako biste sprečili greške.

Ako tražite pomoć u vezi sa negativne potvrđene greške e-pošte, to jest, poruku bezvredne e-pošte koji se kroz kad ga ne bi trebalo, pogledajte savete za Blokiranje bezvredne e-pošte sa Office 365 Filtriranje bezvredne pošte da biste sprečili nepotvrđene greške.

Samo za EOP klijente: Korišćenje sinhronizacije direktorijuma

EOP je zasnovano na oblaku pošta filtriranje usluga koja vam pomaže u zaštiti vaše organizacije protiv bezvredne e-pošte i malvera. Ako imate poštanskih sandučića u Office 365, nisu automatski zaštićeni EOP s obzirom da je deo usluge.

Ako ste kupac samo za EOP, to jest, želite da se pretplatite na EOP usluga za korišćenje sa lokalnim Exchange Server, trebalo bi da sinhronizujete korisničkih postavki sa uslugom pomoću sinhronizacije direktorijuma. Ovo obezbeđuje da se vaš Pouzdani pošiljaoci liste se poštuju tako što ćete EOP. Više informacija potražite u članku „Korišćenje sinhronizacije direktorijuma za upravljanje korisnicima pošta” u Upravljanje korisnicima pošta u EOP.

Sprečavanje netačno pozitivan e-pošte pomoću veze listi dozvoljenih IP filtera

Ako ne pronađete da na pošiljaoca e-pošte je uvek premeštene neželjene fascikle u vašoj organizaciji, možete dodati IP adresu pošiljaoca e-pošte na filter za vezu IP dozvoli liste. Obično, ovo sprečava netačno pozitivni odgovori ovog pošiljaoca za sve primaoce u vašoj organizaciji. Izuzetak je kada korisnik omogućava opciju „bezbedno navodi samo: samo pošta od osoba ili domena na spisak sigurnih pošiljalaca ili listu Pouzdani primaoci će biti isporučena u prijemno poštansko sanduče” u programu Outlook i dodavanje tog pošiljaoca na listu pouzdanih pošiljalaca. Za informacije o zamenjuje tu opciju, pogledajte članak Rešavanje problema: poruku završava u fascikli sa neželjenom iako EOP označava poruku kao bezvredna pošta koja nije.

Da biste dodali IP adresu za vezu listi dozvoljenih IP filtera

  1. Nabavite zaglavlja od na poruku pošiljaoca kojeg želite da dozvolite. Možete da učinite iz klijentu e-pošte kao što su Outlook ili Outlook na Vebu, kao što je opisano u Analizatora zaglavlje poruke.

  2. Ručno traženje IP adresu praćenjem oznake CIP u X-Forefront-Antispam-Report zaglavlju ili pomoću kartice " Poruka analizu " za Udaljenu analizu povezivanja.

  3. Dodajte IP adresu za IP adresu listi dozvoljenih tako što ćete pratiti korake u članku „Korišćenje EAC-a za uređivanje podrazumevane smernice za filtriranje veze” u Konfigurisanje smernice za filtriranje veze.

Sprečavanje netačno pozitivan e-poštu konfiguracijom smernica za filtriranje bezvredne e-pošte

Možete dodati domene ili pojedinačne e-adrese sa liste dozvoli tako što ćete slediti korake u odeljku Konfigurisanje vaše smernica za filtriranje bezvredne e-pošte.

Pregledajte napredne bezvredne pošte smernica za filtriranje

Ako imate poseban ograničenja u za bezvrednu poštu smernice za filtriranje, na primer, ako ste blokirali ceo domen, trebalo bi da pregledate ga da proveri ako su može doći do greške. U članku Konfigurisanje vaše smernica za filtriranje bezvredne e-poštei isključite dodatne Opcije filtriranja napredne bezvredne pošte koji mogu da izazovu poruka da označite kao bezvredna pošta.

Pomoć na krajnjim korisnicima kreiranje spiska sigurnih pošiljalaca da biste sprečili dobro e-pošte koji se označava kao bezvredna pošta

Recite svojim korisnicima za dodavanje adrese pošiljalaca veruju na spisak sigurnih pošiljalaca u programu Outlook ili Outlook na Vebu. Da biste počeli u programu Outlook na Vebu, odaberite postavke ConfigureAPowerBIAnalysisServicesConnector_settingsIcon > Opcije > Blokiranje ili dozvoljavanje. Sledeći dijagram prikazuje primer nešto dodavanju sigurnih pošiljalaca.

Dodavanje sigurnih pošiljalaca u programu Outlook Web App

EOP poиastvovali korisnika Pouzdani pošiljaoci i primaoci, ali ne bezbednih domena. Ovo je tačno bez obzira na to da li je domen dodaju pomoću programa Outlook na Vebu, ili dodali u Outlook i sinhronizovani pomoću sinhronizacija direktorijuma.

Rešavanje problema: Poruku završava u fascikli sa neželjenom iako EOP označava poruku kao koji nisu bezvredne pošte

Ako korisnici imaju opciju u programu Outlook omogućen za „bezbedno navodi samo: samo pošta od osoba ili domena na spisak sigurnih pošiljalaca ili spisak sigurnih primalaca će se isporučuje u prijemno poštansko sanduče”, a zatim svu e-poštu idu u fasciklu neželjena za pošiljaoca osim ako pošiljalac je na polju reci pient osobe sigurnih pošiljalaca. To će se dogoditi bez obzira na, da li EOP označava poruku kao bezvredna pošta koja nije ili ako ste podesili pravila u eop-u da biste označili poruku kao bezvredna pošta koja nije.

Možete da onemogućite opciju samo sa liste pouzdanih za korisnike programa Outlook tako što ćete pratiti uputstva u Outlook: postavke smernice za onemogućavanje korisničkog Interfejsa neželjene e-pošte i filtriranje mehanizam.

Ako prikazujete poruku u programu Outlook na Vebu, će biti žute savet koja ukazuje na to da je poruka u fascikli sa neželjenom jer pošiljaoca na spisak sigurnih pošiljalaca primaoca.

Ako pogledate u zaglavlju poruke, to može da sadrži oznaku SFV:SKN (dozvoljenih IP ili ETR dozvoli) ili SFV:NSPM (koji nisu-bezvredne e-pošte), ali poruka i dalje nalazi u fascikli sa neželjenom korisnika. Nema u zaglavlju poruke koja ukazuje na to da je korisnik ima „Samo sa liste pouzdanih” omogućeno. To se dešava ako „Samo sa liste pouzdanih” opciju postavio korisnika u Outlook zamenjuje postavku EOP.

Da biste potvrdili zašto poruku od sigurnih pošiljalaca je označen kao koji nisu-bezvredne e-pošte u zaglavlju poruke, ali i dalje završava u fasciklu neželjena korisnika

  1. Da biste saznali kako da se poveže sa Exchange Online PowerShell, pogledajte članak Povezivanje sa Exchange Online PowerShell.

  2. Pokrenite sledeću komandu da biste videli postavke konfiguracije neželjene e-pošte korisnika:

    Get-MailboxJunkEmailConfiguration example@contoso.com | fl TrustedListsOnly,ContactsTrusted,TrustedSendersAndDomains

    Ako TrustedListsOnly postavljeno na vrednost True, to znači da je ova postavka omogućena. Ako ContactsTrusted postavljeno na vrednost True, to znači da je korisnik veruju kontakte i sigurnih pošiljalaca. Na TrustedSendersAndDomains navodi sadržaj spisku sigurnih pošiljalaca.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Pregled filtera za neželjenu e-poštu

Blokiranje ili dozvoljavanje (postavke neželjene e-pošte)

Blokiranje bezvredne e-pošte sa Office 365 Filtriranje bezvredne pošte da biste sprečili nepotvrđene greške

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×