Sprečavanje alternativnih predloga pseudonima e-pošte u programu Exchange

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2000, Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte.

Možete da isključite ili da biste izbegli korišćenje funkcija u Microsoft Outlook koji navodi imena primalaca e-pošte kada počnete da kucate ime ili e-pošte pseudonim u polja „Za“, „Cc“ i „Bcc“.

Ova funkcija Office Outlook, što je korisnicima Microsoft Exchange nalog e-pošte, odzive da identifikujete koja osoba koji pokušavate da biste poslali e-poruke, kada otkucate e-pošte pseudonim koji bi podudaranje većeg broja osoba ili resursa u Exchange adresar.

Napomena : Ovaj članak nije o funkciju automatskog dovršavanja u programu Outlook, što ukazuje, dok kucate, podudaranja od osoba koje ste prethodno poslali e-poruke. Pomoć za funkciju automatskog dovršavanja, u članku Korišćenje funkcija za popunjavanje automatsko imena (Automatsko dovršavanje).

Na primer, ako otkucate pet i takođe je unos u adresaru Exchange za nekoga sa patr i patdirectspseudonim e-pošte, Outlook će od vas zatražiti da izaberem između svake stavke koja počinje sa pet, u ovom slučaju tri različite stavke.

Pogodnost ove funkcije je da dozvoljava vam da otkucate samo prvih nekoliko slova pseudonim e-pošte, a zatim odaberite stavku sa liste predloženih. Međutim, ako osoba koju šaljete ima kratki pseudonim ili ako postoje drugi pseudonime koji uključuju pseudonim koje šaljete, to može biti frustrirajuće da budete upitani o drugim mogućnostima. Možete da isključite ovu funkciju na dva načina objašnjenja ispod.

Isključivanje predloga pseudonima u zavisnosti od slučaja

 • U polje za, Cc ili Bcc , otkucajte znak jednakosti (=) neposredno pre nego što pseudonim.

  Na primer, ako otkucate = pet, nema drugih e-mail pseudonime predlažu. Pretpostavlja se da pet je dovršeno pseudonim.

Isključivanje predloga pseudonima trajno

Za napredne korisnike računara samo, je način da biste trajno Isključivanje predloga pseudonima Exchange. Ako niste upoznati sa sledeće promene tako što ćete koristiti uređivač registratora, nastavite. Koristite metod od slučaja objašnjeno u prethodnom odeljku.

Upozorenje : Ako pogrešno koristite uređivač registratora, može da uzrokuje ozbiljno probleme koji zahtevaju da ponovo instalirate operativni sistem. Microsoft ne garantuje da možete rešiti probleme koje su rezultat nepravilnog korišćenja uređivač registratora. Otvorite uređivač registratora na sopstveni rizik.

 1. Da biste otvorili uređivač registratora u operativnom sistemu Windows, uradite nešto od sledećeg:

  • U operativnom sistemu Microsoft Windows Vista kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, izaberite stavku Pribor, izaberite stavku Pokrenii zatim otkucajte regediti zatim kliknite na dugme u redu.

  • U operativnom sistemu Microsoft Windows XP ili Microsoft Windows Server 2003, kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte regediti zatim kliknite na dugme u redu.

 2. Proširite potključ KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Exchange\Exchange dobavljača.

 3. Kliknite desnim tasterom miša na Dobavljač Exchange fasciklu, postavite pokazivač na Novii zatim u priručnom meniju izaberite stavku DWORD vrednosti .

 4. Otkucajte OAB potpuno podudaranje pseudonimi zatim pritisnite taster ENTER.

 5. Nova stavka još uvek izabrana, pritisnite taster ENTER.

 6. U okviru za dijalog Uređivanje DWORD vrednosti , u okviru vrednost podataka otkucajte 1i zatim kliknite na dugme u redu.

  Za osnovne vrednosti, izaberite heksadecimalni broj.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×