Sprečavanje alternativnih predloga pseudonima e-pošte u programu Exchange

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2000, Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2007 nalog. Većina kućnih i ličnih naloga ne koriste Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange nalozima i o tome kako utvrditi na koju verziju sistema Exchange se vaš nalog povezuje pogledajte veze u odeljku „Takođe pogledajte“.

Možete da isključite ili da biste izbegli korišćenje funkcija u Microsoft Outlook koji navodi imena primalaca e-pošte kada počnete da kucate ime ili e-pošte pseudonim u polja „Za“, „Cc“ i „Bcc“.

Ova funkcija Office Outlook, što je korisnicima Microsoft Exchange nalog e-pošte, od vas traži da identifikuje koje osoba koju pokušavate da pošaljete e-poruku, kada otkucate e-pošte pseudonim koji mogu podudaranje većeg broja osoba ili resursa u Exchange adresar.

Napomena: Ovaj članak nije o funkciju automatskog dovršavanja u programu Outlook, što ukazuje, dok kucate, podudaranja od osoba koje ste prethodno poslali e-poruke. Pomoć za funkciju automatskog dovršavanja, u članku Korišćenje funkcija za popunjavanje automatsko imena (Automatsko dovršavanje).

Na primer, ako otkucate pet i takođe je unos u adresaru Exchange za nekoga sa patr i patdirectspseudonim e-pošte, Outlook će od vas zatražiti da izaberem između svake stavke koja počinje sa pet, u ovom slučaj tri različite stavke.

Pogodnost ove funkcije je da dozvoljava vam da otkucate samo prvih nekoliko slova pseudonim e-pošte, a zatim odaberite stavku sa liste predloženih. Međutim, ako osoba koju šaljete ima kratki pseudonim ili ako postoje drugi pseudonime koji uključuju pseudonim koje šaljete, to može biti frustrirajuće da budete upitani o drugim mogućnostima. Možete da isključite ovu funkciju na dva načina objašnjenja ispod.

Isključivanje predloga pseudonima u zavisnosti od slučaja

 • U polje za, Cc ili Bcc , otkucajte znak jednakosti (=) neposredno pre nego što pseudonim.

  Na primer, ako otkucate = pet, nema drugih e-mail pseudonime predlažu. Pretpostavlja se da pet je dovršeno pseudonim.

Isključivanje predloga pseudonima trajno

Za napredne korisnike računara samo, je način da biste trajno Isključivanje predloga pseudonima Exchange. Ako niste upoznati sa sledeće promene tako što ćete koristiti uređivač registratora, nastavite. Koristite metod od slučaja objašnjeno u prethodnom odeljku.

Upozorenje: Ako pogrešno koristite uređivač registratora, može da uzrokuje ozbiljno probleme koji zahtevaju da ponovo instalirate operativni sistem. Microsoft ne garantuje da možete rešiti probleme koje su rezultat nepravilnog korišćenja uređivač registratora. Otvorite uređivač registratora na sopstveni rizik.

 1. Da biste otvorili uređivač registratora u operativnom sistemu Windows, uradite nešto od sledećeg:

  • U operativnom sistemu Microsoft Windows Vista kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, izaberite stavku Pribor, izaberite stavku Pokrenii zatim otkucajte regediti zatim kliknite na dugme u redu.

  • U operativnom sistemu Microsoft Windows XP ili Microsoft Windows Server 2003, kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte regediti zatim kliknite na dugme u redu.

 2. Proširite potključ KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Exchange\Exchange dobavljača.

 3. Kliknite desnim tasterom miša na Dobavljač Exchange fasciklu, postavite pokazivač na Novii zatim u priručnom meniju izaberite stavku DWORD vrednosti .

 4. Otkucajte OAB potpuno podudaranje pseudonimi zatim pritisnite taster ENTER.

 5. Nova stavka još uvek izabrana, pritisnite taster ENTER.

 6. U okviru za dijalog Uređivanje DWORD vrednosti , u okviru vrednost podataka otkucajte 1i zatim kliknite na dugme u redu.

  Za osnovne vrednosti, izaberite heksadecimalni broj.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×