Specijalno lepljenje prilikom kopiranja iz programa koji je različit od programa Excel

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dijalogu " Specijalno lepljenje " možete da koristite da biste kopirali složenije stavke iz programa koji je različit od programa Excel i nalepite te stavke u Excel radnom listu.

Izvor    Prikazuje ime izvora podataka i njenu lokaciju. Ako ste kopirali podatke iz programa koji pružili izvora podataka i njenu lokaciju u ostavu, izvor su identifikovane kao "Nepoznato".

Lepljenje    Umeće ili ugrađuje sadržaj ostave na mesto umetanja u obliku navedenom u polju kao . Kada izaberete ovu opciju, sadržaj ostave će biti nalepljen ili ugrađen kao objekat, ali neće biti kreirana veza. Ako podaci ugrađen kao objekat, izvorni program počinje kada kliknete dvaput na podatke radnog lista, a zatim koristite izvorni program za uređivanje podataka.

Lepljenje veze    Kreira vezu sa nalepljene podatke na njegove izvorne datoteke. Kada izaberete ovu opciju, promene koje su napravljene u izvornoj datoteci će se odraziti na radnom listu.

As    Navodi tip podataka koji želite da nalepite iz ostave.

Prikaži kao ikonu    Prikazuje sadržaj ostave kao ikona na radnom listu. Kada potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu, ikona se pojavljuje u oblasti odredište koje možete da kliknete da biste videli ugrađene ili povezane podatke. Koristite ovu opciju ako ne želite ugrađeni ili povezani podaci budu prikazani na radnom listu.

Rezultat    Ovaj članak opisuje efekte opcije koje ste izabrali.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×