Spasavanje izbrisanih beleški

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste izgubili nedavne beleške na kojima ste radili, možda još uvek imate sreće. OneNote podrazumevano čuva ograničeni skup automatski napravljenih rezervnih kopija. Gde ćete ih tražiti zavisi od toga gde su beleške uskladištene. 

Traženje rezervnih kopija na računaru

Traženje rezervnih kopija u deljenoj beležnici

Traženje rezervnih kopija na računaru

Ako radite sa beleškama koje se skladište na računaru, uradite sledeće:

  1. Otvorite beležnicu iz koje ste izgubili nedavne beleške.

  2. Izaberite stavke Datoteka > Informacije > Otvori rezervne kopije.

  3. U dijalogu Otvaranje rezervne kopije obratite pažnju na imena fascikli koja se pojave. Svaka fascikla predstavlja OneNote beležnicu koja je uskladištena na računaru.

  4. Kliknite dvaput na fasciklu beležnice koju želite da otvorite.

  5. Izaberite datoteku sa rezervnom kopijom odeljka beležnice koju želite da otvorite i zatim kliknite na dugme Otvori.

  6. Ako su izbrisane beleške obuhvaćene stranicama ili odeljcima rezervnih kopija, kliknite desnim tasterom miša na karticu odeljka ili karticu pojedinačne stranice koju želite da spasite, a zatim koristite komandu Premesti ili kopiraj da biste vratili beleške na njihovu prvobitnu lokaciju. 

Važno :  Da ne biste pomešali beleške rezervnih kopija sa običnim beleškama, uverite se da ste zatvorili odeljak sa rezervnim kopijama kada završite sa pregledanjem. U prikazu Otvaranje odeljaka kliknite desnim tasterom miša na karticu odeljka rezervne kopije i zatim kliknite na dugme Zatvori

Vrh stranice

Traženje rezervnih kopija u deljenoj beležnici

Ako radite na beleškama koje su uskladištene u deljenoj beležnici, uradite sledeće:

  1. Otvorite deljenu beležnicu iz koje ste izgubili nedavne beleške.

  2. Izaberite stavke Istorija > Korpa za otpatke beležnice > Korpa za otpatke beležnice.

  3. Ako se izbrisane beleške nalaze tamo, kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice koju želite da spasite i zatim koristite komandu Premesti ili kopiraj da biste vratili beleške na njihovu prvobitnu lokaciju. 

Sve beleške koje su izbrisane tokom prethodnih 60 dana bi trebalo da se pojave u korpi za otpatke beležnice, osim ako vlasnik beležnice ili neki drugi autor nije ispraznio korpu za otpatke beležnice tokom tog perioda.

Važno :  Da ne biste pomešali beleške rezervnih kopija sa običnim beleškama, uverite se da ste zatvorili korpu za otpatke kada završite sa pregledanjem dostupnih rezervnih kopija. Kliknite na zelenu strelicu nagore pored kartice odeljka Izbrisane beleške da biste se vratili na prethodni nivo. 

Da biste se zaštitili od budućih gubitaka podataka, možete prilagoditi postavke automatskog pravljenja rezervne kopije u programu OneNote.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×