Sortiranje tabele podataka u programu OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako umetnete tabelu u vaše OneNote beleške, informacije o tabeli možete da sortirate po abecednom ili numeričkom redosledu.

  1. Kliknite na bilo koju ćeliju u tabeli.

  2. Izaberite stavke Raspored > Sortiraj, a zatim izaberite opciju Sortiraj po rastućem redosledu ili Sortiraj po opadajućem redosledu.

    Napomene : 

    • Da biste sortirali više redova u tabeli, a ne čitavu tabelu u isto vreme, izaberite redove koje želite da sortirate i izaberite stavke Raspored > Sortiraj > Sortiraj izabrane redove.

    • Da biste podesili da određeni red u tabelama bude mesto početka sortiranja, izaberite ga i izaberite stavke Raspored > Sortiraj > Red zaglavlja

Ako imate instaliran na istom računaru kao OneNote Excel, možete da konvertujete svaku tabelu u beleške u Excel unakrsnu tabelu. Kliknite na tabelu, a zatim izaberite stavku raspored > Konvertovanje Excel unakrsnu tabelu. Kada kliknete dvaput na dugme Uredi u ugrađena unakrsna tabela koja se pojavljuje, ona će se otvoriti u programu Excel.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×