Sortiranje podataka u tabeli

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da Sortiranje opsega ćelija, ali da li znate da tabele spremni za sortiranje sa njenim ugrađene strelice? Brzo možete da sortirate podatke i omogućava vam da filtrirate i.

  1. Ako se podaci ne već u tabeli, je brz za Kreiranje tabele. To će automatski dodaju na strelicu za sortiranje na vrhu kolone.

  2. Kliknite na strelicu za sortiranje na vrhu kolone koju želite da sortirate i odaberite željeni redosled sortiranja.

    Sortiranje kolone tabele

  3. Da biste opozvali sortiranje, upotrebite dugme Opozovi radnju na kartici Početak.

    Dugme „Opozovi radnju“ na kartici „Početak“

Napomena : U programu Excel Online, uzlaznim redosledom (od A do Z) ili silaznim redosledom (od Z do A) možete da sortirate samo jednu kolonu. Sortiranje više kolona i prilagođeno sortiranje još nisu podržani.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×