Sortiranje po datumima

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada se datumi na radnom listu ne ređaju željenim redosledom, možete da ih sortirate. Na primer, možete da ih sortirate od najstarijeg na vrhu do najnovijeg na vrhu.

Nesortirani datumi u radnom listu

Evo kako da sortirate nesortirane datume:

  1. Prevucite kolonu nadole da biste izabrali datume koje želite da sortirate.

  2. Izaberite stavku Početak > kliknite na strelicu ispod dugmeta Sortiraj i filtriraj i izaberite stavku Sortiraj od najstarijeg ka najnovijem ili Sortiraj od najnovijeg ka najstarijem.

    Dugme „Sortiraj i filtriraj“ na kartici „Početak“

Napomena : Ako rezultati nisu očekivali, kolona možda datume koji su uskladišteni kao tekst umesto datuma. Konvertovanje datuma uskladištenih kao tekst u datume vam pokazuje šta da uradite kada se to desi na radnom listu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×