Sortiranje i prikazivanje zapisa po kategorijama u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kategorije vam pomažu u upravljanju zapisima naloga, Poslovnog kontakta, mogućnosti za poslovanjeili Poslovnog projekta koji su srodni ali uskladištene u različitim fasciklama. Kategorija je reč ili frazu koju možete da dodate zapis koja će vam olakšati pronalaženje, sortiranje, filtriranje ili grupisali zapise. U Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, kategorije su označene traka u boji na vrhu zapisa.

Prikazivanje zapisa sortiranih po kategorijama

  1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite jednu od sledećih stavki: Nalozi, Poslovni kontakti, Mogućnosti za poslovanje ili Poslovni projekti.

  2. Uradite sledeće:

    • Ako su prikazane stavke u listi ili u tabeli prikaz, u meniju Prikaz postavite Rasporedipo i zatim izaberite stavku kategorije.

    • Ako se koristi da biste prikazali naloge ili poslovne kontakte na adresu ili vizitkartu prikaz u meniju Prikaz postavite pokazivač Prema kategoriji.

Savet : Možete da pregledate i odštampate zapisi iz kategorije kreiranje izveštaja, filtriranje rezultata za kategoriju i zatim štampanja izveštaja. Takođe možete da pošaljete e-poruku ili kreirate dokument za objedinjavanje pošte za sve zapise u kategoriji tako što ćete dodati ime kategorije odgovarajući filter. Više informacija potražite u sledećim temama: za filtriranje zapisa u Menadžeru za poslovne kontakte; Izveštaji o Menadžera za poslovne kontakte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×