Sortiranje i pretragu na listama

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sortiranje

To je lako da biste zadržali svoje zadatke organizovane po sortiranje svaku listu. Samo kliknite na tri tačke u gornjem desnom uglu liste da biste otvorili meni "više". Izaberite Sortiranje i imaćete opciju da biste organizovali listu po važnosti, Krajnji rok, dodato moj dan, dovršeno, po abecednom redu ili datum kreiranja.

Snimak ekrana koji prikazuje meni "Sortiraj" razvijeno sa sledećim opcijama: važnost, krajnji datum, dodato u My Day dovršeno, po abecednom redu, datum kreiranja

Pretraga

Pomoću pretrage možete lako pronaći zadatak, korak, oznaku ili belešku koju tražite. Jednostavno odaberite stavku ikone Lupe sa desne strane korisničko ime da biste otvorili polje za pretragu. Zatim, otkucajte reč ili frazu koju tražite i proverimo ćete za taj termin za pretragu u sve zadatke, korake, oznake i beleške.  Pokazaćemo vam listu svaku instancu nam možete da pronađete da word ili rekao. Možete da izaberete rezultat željene pretrage da biste otvorili taj određeni zadatak, korak ili beleške.

Snimak ekrana koji prikazuje ikonu "Pretraži" izabrana i polje za pretragu da biste otvorili

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×