Slika niske rezolucije

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

rasterska slika slika ima upečatljivu rezolucija koja je manja od 96 tačaka po inču (tpi). Ako to nije ispravljeno, slika će nakon štampanja publikacije na štampaču visoke rezolucije ili podešavanje slike izgledati izobličeno.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Ručno ispravljanje

Sliku niske rezolucije zamenite kopijom te slike visoke rezolucije ili drugom slikom visoke rezolucije da biste ručno ispravili ovaj problem.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na sliku niske rezolucije u publikaciji, postavite pokazivač na stavku Promeni sliku, a zatim izaberite stavku Iz datoteke.

  2. U dijalogu Umetanje slike potražite fasciklu koja sadrži sliku visoke rezolucije koju želite da umetnete, a zatim kliknite na datoteku slike.

  3. Postupite na neki od sledećih načina:

    • Da biste ugradili sliku, kliknite na dugme Umetni.

    • Da biste povezali sliku sa datotekom slika na čvrstom disku, kliknite na strelicu na dugmetu Umetni, a zatim izaberite stavku Poveži sa datotekom.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×