Slika ne sadrži alternativni tekst

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Slika u Web publikaciji na sadrži alternativni tekst koji je opisuje.

Alternativni tekst (naziva se i ALT tekst) je koristan za posetioce Web lokacija koje imaju samo tekst Veb pregledača ili veza spora ko isključiti prikaz grafike ili one koji koriste softver za čitanje sa ekrana.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Automatsko ispravljanje

Dodavanje alternativnog teksta     Izaberite ovu opciju da biste u dijalogu Oblikovanje slike izabrali karticu Web, a zatim upišite željeni alternativni tekst.

Nakon objavljivanja publikacije na Webu, alternativni tekst možete da vidite kada postavite pokazivač na sliku.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×