Slanje prezentacije na redigovanje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pre nego što pošaljete prezentaciju na redigovanje, sve povezane datoteke uključite u e-poruku, deljenu fasciklu ili disk, ili ih umetnite u prezentaciju.

Savet : U programu Microsoft PowerPoint 2010, više autora možete istovremeno raditi na istu prezentaciju uskladištenu na serveru, u procesu koji je poznat kao koautorstva. Više informacija potražite u članku rad na prezentaciji sa kolegama u isto vreme.

 1. Otvorite prezentaciju koju želite da pošaljete na redigovanje.

 2. Postupite na neki od sledećih načina:

  Pošalji na redigovanje pomoću programa Microsoft Outlook

  1. U meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Pošalji, a zatim izaberite stavku Primaocu pošte (za redigovanje).

  2. U poljima za i Cc unesite e-adrese redaktorima i zatim kliknite na dugme Pošalji Slika dugmeta .

   Savet

   Ako želite da dodate krajnji rok ili podsetnik u e-poruku, kliknite na dugme Praćenje Slika dugmeta , a zatim izaberite željene opcije.

  Slanje na redigovanje pomoću drugih programa za e-poštu, mrežnom serveru ili diskovi

  1. U meniju Datoteka izaberite stavku Sačuvaj kao.

  2. U polju Ime datoteke promenite ime prezentacije tako da ukazuje na redaktora koga ste izabrali da rediguje tu kopiju i u okviru Sačuvaj kao tip izaberite opciju Prezentacija za redigovanje (*.ppt), a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  3. Postupite na neki od sledećih načina:

   • Ukoliko želite da koristite druge programe za e-poštu za slanje prezentacije na redigovanje, sačuvajte datoteke svih redaktora u fascikli na svom računaru, a zatim svakom redaktoru pošaljite kopije ostalih redaktora primenom postupka za slanje priloga u e-poruci.

   • Ukoliko želite da koristite mrežni server za slanje prezentacije na redigovanje, sačuvajte sve redaktorske kopije prezentacije u deljenoj fascikli na lokalnom mrežnom serveru. Zatim obavestite redaktore da pregledaju samo onu kopiju koju ste im naznačili za redigovanje kako biste izbegli mogućnost da dva redaktora unose izmene u istu kopiju vaše prezentacije.

   • Ukoliko želite da koristite diskove za slanje prezentacije na redigovanje, sačuvajte sve redaktorske kopije na diskove, a zatim diskove prosledite redaktorima.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×