Slanje prezentacije drugim osobama putem e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programima PowerPoint 2013 i PowerPoint 2016 prezentaciju možete poslati drugim osobama putem e-pošte. Prezentaciju možete da pošaljete kao prilog, vezu, PDF datoteku, XPS datoteku ili kao internet faks.

Važno : Nećete moći direktno da pošaljete prezentaciju e-poštom iz programa PowerPoin na računar sa Windows RT operativnim sistemom. Umesto toga, možete otvoriti program za rad sa e-poštom, kreirati e-poruku i priložiti joj prezentaciju.

 1. Izaberite stavke Datoteka > Deljenje > E-pošta

 2. U okviru E-pošta izaberite jednu od sledećih stavki:

  • Pošalji kao prilog da biste priložili prezentaciju e-poruci.

  • Pošalji vezu da biste napravili e-poruku koja sadrži vezu ka prezentaciji.

   Napomena : Pre nego što Pošaljete vezu, morate sačuvati prezentaciju na deljenoj lokaciji, na primer na veb lokaciji ili u biblioteci dokumenata, za koju primaoci imaju dozvolu za pristup.

  • Pošalji kao PDF da biste sačuvali prezentaciju kao Portable Document Format (.pdf) datoteku, a zatim priložite PDF datoteku e-poruci.

  • Pošalji kao XPS da biste sačuvali prezentaciju kao .xps datoteku, a zatim priložite datoteku e-poruci.

  • Pošalji kao internet faks da biste poslali prezentaciju kao faks bez upotrebe faks mašine. Ova opcija zahteva da se prvo upišete kod dobavljača faks usluga. Ako niste već upisani kod dobavljača faks usluga, kliknite na dugme Pošalji kao internet faks i bićete usmereni na veb lokaciju na kojoj možete izabrati dobavljača.

Napomene : Ako prezentacija koju planirate da pošaljete putem e-pošte sadrži audio ili video datoteke, uradite jednu ili obe dolenavedene stvari:

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×