Slanje meme ili nalepnicu u timovima

Slanje meme ili nalepnicu u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste poslali meme ili nalepnicu u razgovor ili kanal, kliknite na dugme nalepnicu Dugme "nalepnica" ispod vaše okvira za pisanje. Ako izaberete stavku popularno, videćete kolekcija najčešće korišćeni mimike i nalepnice. Mimike pokazuje celu meme biblioteke ili možete da pregledate različite kategorije nalepnice. Kada nađete onu koju želite, dodavanje natpisa, kliknite na dugme Završi, a zatim Pošaljite Dugme „Pošalji“ .

U ovom članku

Traženje meme ili nalepnica

Prilagođavanje meme ili nalepnica

Traženje meme ili nalepnica

Kliknite na dugme nalepnicu Dugme "nalepnica" ispod vaše okvira za pisanje. Kada ste u kolekciji mimike i nalepnice, izaberite stavku popularno. Odatle možete da unesete termin za pretragu (kao što je „Garfilda” ili „office”) u polje na vrhu da biste pronašli mimike i nalepnice koje se podudaraju sa opis.

Prilagođavanje meme ili nalepnica

Izaberite nalepnicu Dugme "nalepnica" ispod vaše za pisanje i izaberite meme ili nalepnica koje želite. Otkucajte tekst u polja naslov i kliknite na dugme gotovo. Novi natpis (urnebesno) se pojavljuje u meme ili nalepnicu, a sve što treba da uradite je da kliknite na dugme Pošalji Dugme „Pošalji“ .

Da biste poslali prilagođene mimike ili nalepnice, koristite radne površine ili Veb aplikaciju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×