Slanje e-poruke većem broju primalaca Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pošto je Menadžer za poslovne kontakte za Outlook integrisana u Microsoft Outlook, jednostavno je da pošaljete e-poruke klijentima čiji zapisi sadrže e-adresu.

 1. U oknu za navigaciju, u okviru stavke Business Contact Manager kliknite na neku od sledećih fascikli:

  • Upravljanje kontaktima.

  • Prodaja.

  • Upravljanje projektima.

   Zašto nije navedena fascikla „Marketing“?

   Fascikla „Marketing“ podrazumevano ne sadrži zapise naloga ili poslovnog kontakta. Ne možete da pošaljete e-poruku nijednoj marketinškoj aktivnosti zato što one nisu povezane sa tipom zapisa naloga ili poslovnog kontakta. Zapisi projektnog zadatka takođe nisu povezani sa nalozima ili poslovnim kontaktima, ali zapisi poslovnog projekta jesu.

 2. Izaberite karticu koja sadrži zapise klijenata kojima želite da pošaljete e-poruku.

 3. Kliknite na zapise kojima želite da pošaljete poruku.

  Možete da izaberete sve zapise koji sadrže e-adrese ili su povezani sa zapisima koji sadrže e-adrese, uključujući naloge, poslovne kontakte, potencijalne klijente, mogućnosti za poslovanje i poslovne projekte.

  Napomena : E-poruka se šalje povezanom nalogu, poslovnom kontaktu ili potencijalnom klijentu.

  Kako da izaberem više zapisa?

  Da biste izabrali susedne zapise, pritisnite taster SHIFT i izaberite prvi i poslednji zapis grupe koju želite da dodate. Da biste izabrali nesusedne zapise, pritisnite taster CTRL i izaberite pojedinačne zapise. Da biste izabrali sve zapise, kliknite na jedan i pritisnite kombinaciju tastera CTRL+A.

 4. Na traci, u grupi Komunikacija izaberite stavku E-pošta Zapis potencijalnog klijenta koji prikazuje ocenu potencijalnog klijenta .

  Za tipove zapisa naloga ili zapise koji su povezani sa tipovima zapisa naloga takođe morate da izaberete neku od sledećih opcija jer tipovi zapisa naloga mogu da sadrže nekoliko e-adresa iz različitih izvora:

  • Nalog e-pošte.  Izaberite ovu opciju da biste koristili e-adresu naloga.

  • Slanje e-pošte primarnom kontaktu. Izaberite ovu opciju da biste koristili e-adresu primarnog kontakta. Primarni kontakt je poslovni kontakt izabran u zapisu naloga.

  • Slanje e-pošte svim kontaktima. Izaberite ovu opciju da biste koristili e-adresu naloga i svih povezanih poslovnih kontakata.

   Napomena : Pojedinačni zapisi takođe mogu da sadrže više e-adresa. Samo prva adresa na listi se dodaje u e-poruku. Možete da dodate više e-adresa iz Outlook adresara.

   Nova e-poruka se pojavljuje sa izabranim e-adresama navedenim u polju Za.

 5. Otkucajte e-poruku kao što to obično radite.

  Informacije o tome kako da kreirate e-poruku potražite u članku Kreiranje e-poruke.

  Napomena : Ako e-adrese iz izabranih zapisa se automatski prate, e-poruke se dodaje u istoriju komunikacije zapisa. Informacije o tome kako da automatski praćenje e-poruka potražite u članku Povezivanje i praćenje e-poruka u Menadžeru za poslovne kontakte.

Savet : Takođe možete da koristite objedinjavanje pošte ili masovno slanje e-pošte marketinške aktivnosti da biste poslali personalizovanu e-poruku koja uključuje ime svakog primaoca i određene proizvode ili usluge koje su primaoci kupili ili koji ih možda zanimaju. Informacije o marketinškim aktivnostima potražite u članku Unapređivanje poslovanja pomoću marketinških kampanja u programskom dodatku Business Contact Manager.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×