Slanje e-poruke ili kopiranje veze ka datoteci biblioteke ili stavci liste

Slanje e-poruke ili kopiranje veze ka datoteci biblioteke ili stavci liste

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada šaljete e-poruke, vezu ka datoteci je mnogo efikasniji za korišćenje od prilog e-pošte. Korišćenje veze ne samo osigurava da pristupa najnoviju kopiju datoteke, ali takođe umanji skladištenje saobraćaj i e-pošte na mreži. Vezu možete poslati samo stavke ili veze ka čitavoj listi.

Kako to može da mi pomogne?    Kada radite sa stavkama liste, možda ćete želeti da koristite vezu (ili URL adresu) za stavku. Na primer, možda ćete želeti da sačuvate vezu stavke liste koji sadrži korisne informacije za vas, ili ako želite da unesete URL adresu u okvir za tekst dok uređujete stranicu.

Možete poslati vezu ka spisku u e-poruci. Veza otvara stranicu koja sadrži čitavu listu.

 1. Idite na lokaciju koja sadrži listu koju želite da e-pošte veze sa nekim.

 2. Kliknite na ime spiska na traci za brzo pokretanje ili kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku sadržaj lokacije,

 3. Kliknite na ime liste.

  Napomena : Lokaciju je moguće znatno promeniti kada je reč o izgledu i navigaciji. Ako ne možete da pronađete neku opciju, na primer komandu, dugme ili vezu, obratite se administratoru.

  Na traci izaberite karticu Spisak i u grupi Deljenje & praćenje izaberite stavkuPošalji vezu e-poštom. Podrazumevani program za e-poštu otvara novu e-poruku koja sadrži vezu u oblasti poruke.

 4. Unesite e-adresu i temu koju želite da koristite, a zatim kliknite na dugme Pošalji.

Pomerite se do lokacije koja sadrži listu koja ima stavke ka kojima želite da kreirate vezu.

 1. Kliknite na ime spiska na traci za brzo pokretanje ili kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , kliknite na dugme sadržaj lokacije.

 2. U odgovarajućem odeljku spiska kliknite na ime liste.

  Napomena : Lokaciju je moguće znatno promeniti kada je reč o izgledu i navigaciji. Ako ne možete da pronađete neku opciju, na primer komandu, dugme ili vezu, obratite se administratoru.

 3. Izaberite stavku liste.

 4. Kliknite desnim tasterom miša na stavku naslov da biste otvorili meni, a zatim izaberite stavku Kopiraj prečicu. Možete da nalepite vezu i pošaljite je pomoću programa Outlook ili neki drugi program za e-poštu. Dok god je primalac ima neophodne dozvole, možete da otvorite

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×