Slanje e-poruke grupi kontakata

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno : 20. januar 2017: Postoji poznat problem kad slanje e-pošte u grupu kontakata dovodi do pojave greške „Došlo je do neočekivane greške“. Radimo na rešavanju ovog problema. Kao privremeno rešenje, možete da kliknete na ikonu + da biste razvili grupu kontakata kako biste poslali e-poruku.

Upotrebite grupu kontakata (nekad se zvala „lista distribucije") da biste e-poruku poslali većem broju osoba – timu projekta, odboru ili čak grupi prijatelja – a da ne morate da dodajete svako ime svaki put kada želite da im pišete. Da biste koristili postojeću grupu kontakata, uradite sledeće:

  1. Izaberite stavke Početak > Nova e-poruka.

  2. U novoj e-poruci kliknite na polje Za.

    Napomena : Globalni adresar podešen je kao podrazumevani adresar u programu Outlook. Međutim, adresar možete promeniti. Da biste promenili adresar, u okviru stavke Adresar kliknite na strelicu nadole i izaberite drugi adresar.

    Promena adresara

  3. U okvir Pretraga upišite ime grupe kontakata.

  4. Kliknite dvaput na ime da biste ga dodali u polje Za, a zatim kliknite na dugme U redu.

Naravno, grupe kontakata ne sami kreirali. Više informacija o tome kako da kreirate grupu kontakata potražite u članku Kreiranje grupe kontakata.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×