Slanje e-pošte ili trenutne poruke nekome iz komentara ili pozivanje nekoga iz komentara

Ne morate da napuštate program Word da biste stupili u kontakt sa nekim ko komentariše u Word 2013 dokumentu. Iz komentara direktno pokrenite e-poštu, poziv, trenutne poruke ili video ćaskanje, ili otvorite kontakt karticu za druge načine stupanja u kontakt sa ljudima.

  1. Pauzirajte iznad fotografije osobe u komentaru. Otvara se iskačući prozor koji prikazuje da li je osoba dostupna i kako možete stupiti u kontakt sa njom.

Kliknite na sliku osobe u komentaru da biste je povećali i da biste direktno stupili u kontakt sa osobom putem telefona, e-pošte ili, ukoliko je to dostupno, koristeći video ili trenutnu poruku.

  1. Kliknite na ikone telefona, trenutne poruke, e-pošte ili video ćaskanja u iskačućem prozoru da biste odmah započeli razgovor.

Napomena: Ove opcije funkcionišu ako ste vi i osoba koja je ostavila komentar prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili naloga aktivnog direktorijuma.

Otvaranje kontakt kartice za više načina za povezivanje

Kliknite dvaput na fotografiju u komentaru da biste otvorili kontakt karticu osobe.

Primer kontakt kartice koju možete otvoriti tako što ćete kliknuti na fotografiju osobe koja je ostavila komentar u programu Word.

Pored istih brzih načina za komunikaciju (trenutne poruke, telefona, video zapisa i e-pošte), kontakt kartica takođe može da uključuje detalje o rasporedu, brojeve telefona, e-adrese, lokaciju kancelarije, ime preduzeća, za koga osoba radi, ko radi za nju i drugo. Može da prikaže čak i poslednja ažuriranja statusa osobe na lokacijama društvenih mreža kao što su Facebook i LinkedIn.

Savet: Kontakt kartice nisu ograničene na program Word. Gde god da u sistemu Office 2013 vidite fotografiju osobe, možete kliknuti na nju da biste otvorili kontakt karticu te osobe.

Da biste saznali više o komentarisanju u programu Word, pogledajte članke Odgovaranje na komentare u dokumentu i Praćenje promena.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×