Slanje beležaka putem e-poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako imate instaliran na istom računaru na kom je pokrenut Microsoft Office OneNote 2007program za e-poštu, možete da pošaljete kopije beležaka kao priloga u e-poruci.

Primaoci mogu da pregledaju beleške u programu OneNote ili u standardnom Veb pregledaču.

Da biste poslali beleške u e-pošte, uradite sledeće:

  1. U programu OneNote izaberite stranice koje želite da pošaljete.

    • Da biste izabrali više od jedne stranice, držite pritisnut taster SHIFT ili CTRL i kliknite na kartice stranica koje želite.

    • Da biste izabrali stranicu i njene podstranice, kliknite na karticu stranice, a zatim dvaput kliknite na jednu od stranica u grupi stranica.

  2. U meniju datoteka postavite da biste poslali, a zatim kliknite na dugme Primaocu pošte (kao prilog).

  3. U novoj poruci e-pošte koji se otvara, otkucajte odgovarajuće informacije u na za, Cc, Bcc (ako je dostupno) i tema .

  4. Ako je potrebno, prilagodite telo poruke, a zatim pošaljite poruku.

Napomena : Ako imate Microsoft Office Outlook 2007 instaliran na istom računaru na kojem radite u programu OneNote, možete da pošaljete beleške u e-pošta brže tako što ćete kliknuti na dugme e-pošte na standardnoj traci sa alatkama. Kada kliknete na dugme e-pošte , Outlook poruke koverte pojavljuje se direktno u programu OneNote, odakle možete da pošaljete beleške. Više informacija potražite u članku Slanje beležaka u Outlook e-poruci.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×