Slanje Outlook 2007 kalendara u e-poruci

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kopiju kalendara može da pošalje svim osobama putem e-poruke. Kalendar je uključena u vidu priloga, a pojavljuje se i u telu poruke. Odlučite koje datume su uključene i količinu detalja.

 1. U fascikli Kalendar, u oknu za navigaciju izaberite stavku Pošalji kalendar putem e-pošte.

Napomena: Ako koristite okno za navigaciju umanjeni prikaz, u oknu za navigaciju izaberite stavku Slika dugmeta , kliknite na dugme Okno za navigaciju, kliknite desnim tasterom miša na kalendar koji želite da delite i zatim kliknite na dugme Pošalji kalendar putem e-pošte.

 1. Na listi kalendara , odaberite stavku kalendar da biste poslali. Podrazumevano, podrazumevani Kalendar izabran je. Ovo je Outlook kalendara koji se koristi za prikazivanje informacija o zauzetosti drugima i gde se prihvataju pozive za sastanak.

 2. Na listi Opseg datuma , odaberite količinu podataka iz kalendara da biste uključili u poruku, ili izaberite stavku Navedite datume da biste uneli prilagođeni opseg datuma.

Savet: Ako odaberete širok opseg datuma ili izaberite stavku cela kalendar, možete da kreirate velike poruke.

 1. Sa padajuće liste Detalj izaberite koje detalje želite da prikažete primaocima. Podrazumevano je izabrana stavka Samo dostupnost. Nijedna opcija ne uključuje vaše privatne stavke osim ako ne promenite opcije privatnosti u odeljku Više opcija.

Lista „Detalji“ u dijalogu „Slanje kalendara putem e-pošte“

 1. Opcionalno, možete da ograničite informacije u poruci na radno vreme tako što ćete potvrditi izbor u polju Prikaži vreme samo u okviru mojih radnih sati . Da biste promenili radno vreme, kliknite na dugme Postavi radno vreme.

 2. Opcionalno, da biste videli više opcija, kliknite na dugme Prikaži.

  • Uključi detalje privatne stavke    Ova opcija zahteva detalj da bude podešen na Ograničeni detalji ili Potpune detalje. Postojanje privatnim stavkama je uključena, ali detaljnije informacije se dele.

  • Uključi priloge u okviru stavki kalendara    Ova opcija zahteva detalj da bude podešen na Sve detalje. Svi prilozi u stavkama kalendara, kao što su unakrsne tabele, su uključene.

  • Raspored e-pošte    Možete da uključite dnevni raspored ili liste događaja.

 3. Kliknite na dugme U redu.

 4. U polje Za unesite ime osobe kojoj želite da pošaljete informacije o pretplati.

 5. U telo poruke unesite sve informacije koje želite da uključite.

 6. Kliknite na dugme Pošalji.

Kalendar se pojavljuje na primaoca u telu poruke. Priloženu iCalendar datoteku sa oznakom tipa datoteke za .ics takođe može se otvoriti u mnogim programima kalendara, uključujući Outlook.

Primer kalendara dobijenog pomoću funkcije slanja kalendara e-poštom

Kada prilog .ics datoteka je primljena u programu Outlook, primalac je upitani da otvorite kalendar. .Ics datoteku kalendar se otvara kao novi kalendar u programu Outlook. Kada se otvori kao Outlook kalendara, primalac može da vidi primljene kalendar u Uporedni prikaz ili preklapanje prikaza. Primalac takođe možete prevući stavke kalendara iz primljene kalendara drugog Outlook kalendar.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×