Slanje "Od" nalog uvek podrazumevane u Outlook.com nalog prilikom slanja odgovora ili prosleđivanja e-poruka sa drugog naloga koji nisu Outlook.com

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednji put ažurirano: 19. maja 2017.

PROBLEM

Ako imate više povezanih naloga e-pošte u programu Outlook, Outlook.com nalog uvek postaje podrazumevani nalog za slanje u polju „od“ prilikom odgovaranja ili prosleđivanja sa drugog naloga koji nije Outlook (na primer, Gmail ili Yahoo).

STATUS: Popravljeno

Rešenje ovog problema je objavljeno. Instalirajte najnoviju Office ispravku tako što ćete izabrati stavke Datoteka > Office nalog > Opcije ažuriranja > Odmah ažuriraj.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na lokaciji Outlook UserVoice. Slušamo.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Uvod u Outlook datoteke sa podacima (.pst i .ost)

Popravke ili rešenja za nedavne probleme u programu Outlook za Windows

Otklanjanje Outlook za Windows problemi sa njim alatke za rešavanje problema

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×