Slanje Isečci koda u poruci u timovima

Slanje Isečci koda u poruci u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste poslali kôd isečka ćaskanje ili kanala poruke, prvo izaberite stavku Oblikuj Expand button ispod polja za pisanje, a zatim izaberite kôd isečka Kôd isečka dugme u traci za oblikovanje. Otvoriće se dijalog, gde možete uneti kod, kao naslov na isečka. Izaberite jezik koji želite da koristite i odaberite da li želite da prelomite tekst.

Sintaksa isticanje i automatsko uvlačenje pomoći za pisanje koda onako kako želite. Kada pošaljete vaše isečka, je uključen u poruku kao kartica, a primalac ga možete prikazati neposredno sa sintaksom isticanje netaknuta.

Ako želite da uredite vaš kôd isečka nakon što ste ga slali, izaberite stavku Više opcija Dugme „Još opcija“ > Uređivanje na poruku, zatim uredite Dugme „Uredi“ ponovo na kartici isečka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×