Skype za posao konferencijskog učesnika aktivnosti izveštaj

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kao administrator usluge Office 365 nove izveštaje Kontrolna tabla prikazuje podatke upotrebu Office 365 proizvode u vašoj organizaciji. Skype za posao konferencijskog učesnika aktivnosti izveštaj da biste videli koliko razmenu trenutnih Poruka, audio/video, deljenja, aplikacija Veb možete koristiti i i konferencijama u/odlazni konferencije su se učestvovali u korisnici u vašoj organizaciji.

Ovaj izveštaj zajedno sa drugim Skype za posao izveštaje videti detalje na konferencije aktivnosti vašoj organizaciji. Ovi detalji su veoma korisna kada su ispituje, planiranje i odluke drugih preduzeća za vašu organizaciju.

Napomena : Možete da vidite sve Skype za posao izveštaje kada se prijavite kao administrator u Office 365 centar administracije.

Kako da nabavite Skype za posao konferencijskog učesnika izveštaja

 1. Idite u Office 365 centar administracije > Izveštaji

 2. Izaberite izveštaje iz menija s leve strane ili kliknite na izveštaje vidžet.

 3. Kliknite na dugme Skype za posao aktivnosti vidžeta na kontrolnoj tabli a zatim sa liste izaberite Skype za posao konferencijskog učesnika aktivnosti ili ga izaberite sa liste Izaberite izveštaj na stranici Korišćenje .

  Važno : U zavisnosti od Office 365 pretplatu imate, možda nećete videti proizvodi i izveštaje o aktivnostima što je prikazano ovde.

Tumačenje Skype za posao konferencijskog učesnika aktivnosti izveštaj

1

Skype za posao konferencijskog učesnik aktivnosti izveštaj možete da pregledate trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana.

2

Svaki izveštaj ima datum za koji je generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu aktivnosti da biste razumeli upotrebe trendovi i da biste videli ukupan broj konferencije koji su učestvovali u i tip konferencije koji se održavaju u vašoj organizaciji. Prikazaće se ukupan broj i tipove razmenu trenutnih Poruka, Audio/video, Deljenje aplikacija, Vebi u/odlazni - 3 proizvođača konferencije koji su učestvovali u celoj organizaciji.

4

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu korisnika da biste razumeli upotrebe trendovi i videli broj jedinstvenih korisnika koji su učestvovali u konferencijama koje se održavaju u vašoj organizaciji. To će vam pokazati ukupan broj korisnika zajedno sa tipovima razmenu trenutnih Poruka, Audio/video, Deljenje aplikacija, Vebi u/odlazni - 3 proizvođača iz konferencije koji su organizovani.

5

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu minuta da biste razumeli upotrebe trendove i da biste videli broj minuta koje se koriste od strane korisnika kada su organizovali konferencije pomoću audio/video i pozovite i odlazni - Microsoft kao njihov dobavljača. To će vam pokazati ukupan broj minuta Audio/video koji se koriste tokom konferencije koji su učestvovali u.

6

Možete da filtrirate grupe koje vidite na grafikon tako što ćete kliknuti na stavku legende. Na primer, na aktivnosti u grafikonu, kliknite ili dodirnite razmenu trenutnih Poruka, Audio/video, Deljenje aplikacija, Vebi u/odlazni - 3 proizvođača da biste videli samo informacije u vezi sa svakog od njih. Promenite ovu selekciju ne menja informacije u koordinatnu mrežu tabele.

7

Svaki grafikon ima "X" (horizontalni) i (vertikalni) osa "Y".

 • Na grafikonu aktivnosti aktivnosti Y ose je ukupan broj za razmenu trenutnih Poruka, audio/video, deljenja Veb, aplikacija i u/odlazni 3rd zabavu konferencije korisnici u vašoj organizaciji učestvovali u.

 • Na grafikonu aktivnosti korisnika Y ose je ukupan broj korisnika koje održavaju razmenu trenutnih Poruka, audio/video, deljenja Veb, aplikacija i u/odlazni 3rd zabavu konferencije korisnici u vašoj organizaciji učestvovali u.

 • Na grafikonu aktivnosti minuta Y ose je ukupan broj minuta to audio/video je korišćen za konferencije koji korisnici u vašoj organizaciji učestvovali u.

 • X osa u oba grafikona predstavlja izabrani opseg datuma za ovaj određeni izveštaj.

8

Tabela prikazuje vam analizu na učestvovali su u konferenciji aktivnosti po korisniku. Prikazuje sve korisnike koji imaju Skype za posao koji su učestvovali u dodeljene ih i konferencije. Možete dodati dodatne kolone tabele.

 • Korisničko ime je ime korisnika.

 • Izbrisani ukazuje na to da je ukloni korisničke licence.

  Napomena : Aktivnosti za izbrisanih korisnika i dalje prikazaće se u izveštaju dok god je ta osoba je licenciran u nekom trenutku u izabranom vremenskom periodu. Izbrisane kolone vam pomaže da Imajte na umu da korisnik možda više neće biti aktivan, ali doprinelo podataka u izveštaju.

 • Izbrisano je datum na na kojoj je uklonjena korisničke licence.

 • Datum poslednje aktivnosti (UTC) je poslednji datum aktivnosti (UTC) za tog korisnika.

 • Trenutne Poruke prikazuje ukupan broj konferencija putem trenutnih Poruka koji su učestvovali u.

 • Audio/video prikazuje ukupan broj audio/video konferencijama koji su učestvovali u.

 • Deljenje aplikacija prikazuje ukupan broj deljenja konferencije koji su učestvovali u aplikacija.

 • Veb prikazuje ukupan broj Veb konferencijama koji su učestvovali u.

 • U/odlazni - 3 proizvođača prikazuje ukupan broj u/odlazni konferencijama koje su organizovane, a koji koristite 3 dobavljača audio konferencije proizvođača.

 • Audio/video minuta prikazuje ukupan broj minuta koristi kada se koristi učestvovali u koji koriste audio/video konferencije.

Ako smernice organizacije vam omogućava da pregledate izveštaje gde je lične informacije o korisniku, možete da promenite postavku privatnosti za ove izveštaje. Pogledajte na Kako da sakrijete nivo detalja korisnika? odeljak u Izveštaje o aktivnostima u Office 365 centar administracije.

9

Podaci iz izveštaja u Excel .csv datoteku, možete da izvezete i tako što ćete izabrati stavku Izvezi.

Skype za posao izveštavanje dugme Izvezi.

Ovo izvozi podatke svih korisnika i omogućava vam da uradite jednostavno sortiranje i filtriranje radi dalje analize. Ako imate manje od 2000 korisnika, možete da sortirate i filtrirate unutar tabele u izveštaju o sebi. Ako imate više od 2000 korisnika, da bi se filtriranje i sortiranje, moraćete da izvezete podatke.

10

Kliknite ili dodirnite kolone za dodavanje ili uklanjanje kolona iz izveštaja.

Skype za posao Online izveštavanje dugme "Upravljaj".

Želite da vidite druge Skype za posao izveštaje?

 1. Napomena : Ako koristite klasični Office 365 administrator centra za izveštaje, neke od podataka možda nedostaju ili su netačne. Umesto toga koristite naš novi izveštaji!

  Prijavite se u Office 365 sa školskim ili poslovnim nalogom.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Izveštaji.

 3. U prozoru za Office 365 Kontrolna tabla , u okviru Skype za posao kliknite na ime izveštaja.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×