Skype za posao konferencijskog organizator izveštaj o aktivnostima

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Novi Office 365 izveštaje kontrolne table prikazuje aktivnost pregled preko Office 365 proizvode u vašoj organizaciji. To vam omogućava da dubinski pojedinačne proizvoda nivoa izveštaja da vam granularniji uvid o aktivnostima za svaki proizvod. Na primer, možete koristiti izveštaj Skype za posao konferencijskog organizatora aktivnosti da biste videli koliko su korisnici organizovanje konferencije koji koriste razmenu trenutnih poruka, audio/video, deljenja Web u/odlazni - 3 proizvođača, aplikacija i u/odlazni - Microsoft. Pogledajte članak Pregled izveštaja.

Ovaj izveštaj zajedno sa drugim Skype za posao izveštaje videti detalje na organizovani konferencije aktivnosti vašoj organizaciji. Ovi detalji su veoma korisna kada su ispituje, planiranje i odluke drugih preduzeća za vašu organizaciju.

Napomena : Možete da vidite sve Skype za posao izveštaje kada se prijavite kao administrator u Office 365 centar administracije.

Kako da nabavite Skype za posao konferencijskog organizator izveštaja

 1. Idite u Office 365 centar administracije > Izveštaji

 2. Izaberite izveštaje iz menija s leve strane ili kliknite na izveštaje vidžet.

 3. Kliknite na dugme Skype za posao aktivnosti vidžeta na kontrolnoj tabli a zatim sa liste izaberite Skype za posao konferencijskog organizator aktivnosti ili ga izaberite sa liste Izaberite izveštaj na stranici Korišćenje .

  Važno : U zavisnosti od Office 365 pretplatu imate, možda nećete videti proizvodi i izveštaje o aktivnostima što je prikazano ovde.

Tumačenje Skype za posao konferencije organizator izveštaja

Možete da dobijete prikaz u programu Skype za Business konferencijama koje su organizovane tako što ćete pogledati aktivnosti, Korisnici i minuta grafikoni.

1

Skype za posao konferencijskog organizator aktivnosti izveštaj možete da pregledate trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana.

2

Svaki izveštaj ima datum za koji je generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3

Koristite interaktivnog grafikona i podaci u realnom vremenu na aktivnosti u grafikonu da biste razumeli upotrebe trendova i da biste videli ukupan broj konferencije koji su organizovani i tip konferencije koji se održavaju u vašoj organizaciji. Prikazaće se ukupan broj i tipove razmenu trenutnih poruka, Audio/video, Deljenje aplikacija, Veb, u/odlazni - 3 proizvođačai konferencijama u/odlazni Microsoft koje su organizovane u celoj organizaciji.

4

Koristite interaktivnog grafikona i podatke u realnom vremenu na grafikonu korisnicima da razumeju upotrebe trendova i da biste videli broj jedinstvenih korisnika koji su organizovani konferencije koji se održavaju u vašoj organizaciji. To će vam pokazati ukupan broj korisnika zajedno sa tipovima razmenu trenutnih poruka, Audio/video, Deljenje aplikacija, Veb, u/odlazni - 3 proizvođačai Microsoft u/odlazni konferencije koji su organizovani.

5

Koristite interaktivnog grafikona i podaci u realnom vremenu na grafikonu minuta da biste razumeli upotrebe trendova i da biste videli broj minuta koje se koriste od strane korisnika kada su organizovanje konferencije pomoću audio/video i pozovite i odlazni - Microsoft kao njihov dobavljača. To će vam pokazati ukupan broj minuta Audio/video iPozovite Microsoft minutai Odlazni Microsoft minuta koje se koriste tokom konferencije koji su organizovani.

6

Svaki grafikon ima „X” (horizontalni) i (vertikalni) osa „Y”.

 • Na grafikonu aktivnosti aktivnosti Y ose je ukupan broj za razmenu trenutnih poruka, audio/video, aplikaciju za deljenje, Veb biranja-u/izlaz-3 proizvođača i Microsoft u/odlazni konferencije koji korisnici organizovani u vašoj organizaciji.

 • Na grafikonu aktivnosti korisnika Y ose je ukupan broj korisnika koje održavaju razmenu trenutnih poruka, audio/video aplikacije deljenje Web proizvođača - 3 u/odlazni i u/odlazni - Microsoft konferencije koji korisnici organizovani u vašoj organizaciji.

 • Na grafikonu aktivnosti minuta Y ose je ukupan broj minuta audio/video, pozovite Microsoft minuta i odlazni Microsoft minuta za konferencije koji korisnici organizovani u vašoj organizaciji. .

 • X osa u oba grafikona predstavlja izabrani opseg datuma za ovaj određeni izveštaj.

7

Možete da filtrirate grupe koje vidite na grafikon tako što ćete kliknuti na stavku legende. Na primer, na aktivnosti u grafikonu, kliknite ili dodirnite razmenu trenutnih poruka, Audio/video, Deljenje aplikacija, Veb, u/odlazni - 3 proizvođačai u/odlazni Microsoft da biste videli samo informacije u vezi sa svakog od njih. Promenite ovu selekciju ne menja informacije u koordinatnu mrežu tabele.

8

Tabela prikazuje vam analizu organizovani konferencijske aktivnosti po korisniku. Prikazuje sve korisnike koji imaju Skype za posao koji se dodeljuju ih i konferencijama koje su organizovane. Možete dodati dodatne kolone tabele.

 • Korisničko ime je ime korisnika.

 • Izbrisani ukazuje na to da je ukloni korisničke licence.

  Napomena : Aktivnosti za izbrisanih korisnika i dalje prikazaće se u izveštaju dok god je ta osoba je licenciran u nekom trenutku tokom izabranog perioda. Izbrisane kolone vam pomaže da Imajte na umu da korisnik možda više neće biti aktivan, ali doprinelo podataka u izveštaju.

 • Izbrisano je datum na na kojoj je uklonjena korisničke licence.

 • Datum poslednje aktivnosti (UTC) je poslednji datum aktivnosti (UTC) za tog korisnika.

 • Trenutne poruke prikazuje ukupan broj konferencijama trenutne poruke koje su organizovane.

 • Audio/video prikazuje ukupan broj audio/video konferencijama koje su organizovane.

 • Deljenje aplikacija prikazuje ukupan broj deljenja konferencijama koje su organizovane aplikacija.

 • Veb prikazuje ukupan broj Veb konferencijama koje su organizovane.

 • U/odlazni - 3 proizvođača prikazuje ukupan broj u/odlazni konferencijama koje su organizovane, a koji koristite 3 dobavljača audio konferencije proizvođača.

 • U/odlazni Microsoft prikazuje ukupan broj u/odlazni Microsoft (PSTN) konferencijama koje su organizovane.

 • Audio/video minuta prikazuje ukupan broj minuta koristi u organizovani konferencije koji koriste audio/video.

 • Pozovite Microsoft minuta prikazuje ukupan broj koristi u sastanke koje su organizovane koji koriste Microsoft kao dobavljača audio konferencije biranjem minuta.

 • Odlazni Microsoft minuta prikazuje ukupan broj minuta odlazni koristi u sastanke koje su organizovane koji koriste Microsoft kao dobavljača audio konferencije.

Ako vas smernice organizacije sprečavaju da prikažete izveštaje u kojima su informacije koje mogu identifikovati korisnika, možete da promenite postavku privatnosti za sve te izveštaje. Pročitajte odeljak Kako da sakrijem detalje na nivou korisnika u članku Izveštaji o aktivnosti u Office 365 centru administracije.

9

Kliknite ili dodirnite kolone za dodavanje ili uklanjanje kolona iz izveštaja.

Skype za posao Online izveštavanje dugme "Upravljaj".

10

Podaci iz izveštaja u Excel .csv datoteku, možete da izvezete i tako što ćete izabrati stavku Izvezi.

Skype za posao izveštavanje dugme Izvezi.

Ovo izvozi podatke svih korisnika i omogućava vam da uradite jednostavno sortiranje i filtriranje radi dalje analize. Ako imate manje od 2000 korisnika, možete da sortirate i filtrirate unutar tabele u izveštaju o sebi. Ako imate više od 2000 korisnika, da bi se filtriranje i sortiranje, moraćete da izvezete podatke.

Želite da vidite druge Skype za posao izveštaje?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Izveštaji o aktivnostima u Office 365 centru administracije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×